Παίκτες κρυμμένοι στα δύσκολα!

Από inpaok.com: Η αποχώρηση του Ίγκορ Τούντορ από την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διορθώσει και με την μία, όλα τα προβλήματα του. Διότι δεν ευθύνονταν για όλα ο Κροάτης που φυσικά είχε ιδαιίτερη μεγάλη ευθύνη.
Πηγή: inpaok.com
Παίκτες κρυμμένοι στα δύσκολα!

Σίγουρα η απόλυση του έκανε καλό, καθώς ο Κροάτης έκανε πολλά λάθη και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα απ΄ ότι αν έμενε, όμως η ήττα από τον Πανιώνιο, έρχεται να μας θυμίσει, ότι εκτός από τον προπονητή και αρκετοί ποδοσφαιριστές, δεν είναι της αξίας που θα έπρεπε να έχουν για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύονται οι φίλοι του.

Είδαμε για παράδειγμα τον Μίγκελ Βίτορ σε ένα ακόμα κρίσιμο αγώνα, να μην αποφεύγει την γκάφα. Είναι επιρρεπής ο Πορτογάλος σε αυτές και από το αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ, αν θέλουμε να το συγκρίνουμε, νομίζω πως ο Τζαβέλλας είναι με διαφορά πολύ καλύτερος του και πιο σταθερός. Είδαμε και άλλους όμως να υστερούν. Παίκτες κρυμμένους στα δύσκολα!

Ποδοσφαιριστές που δεν είναι αδιάφοροι όπως ίσως τους κατηγορούν κάποιοι φίλαθλοι, αλλά τόσα κάνουν και τόσα μπορούν. Αν μπορούν περισσότερα ας το δείξουν στο γήπεδο. Ας δείξουν στο γήπεδο ότι κάνουμε λάθος και ότι μπορούν περισσότερα από όσα έχουν κάνει φέτος και ότι είναι ικανοί να ξεφύγουν από την μετριότητα. Διότι χρόνια τώρα κάποιο που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα, παραμένουν στα συμβόλαια τους αλλά χωρίς να έχουν δώσει ούτε μία επιτυχία στον ΠΑΟΚ. Εδώ λοιπόν έρχομαι ξανά στον Βίτορ και σε άλλους εννιά ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους τελειώνουν, είτε φέτος είτε του χρόνου. Αξίζουν όλοι για τον ΠΑΟΚ του αύριο; Όσα έχουν δείξει πείθουν πως έχουν θέση σε έναν Δικέφαλο που θα κάνει πρωταθλητισμό; Κάποιοι ναι και κάποιοι όχι. Έμειναν λίγα ματς ακόμα ας αποδείξουν ότι αξίζουν!

Από την άλλη ο Δικέφαλος είναι το θέμα αν μπορεί με ηρεμία και σωστή οργάνωση να αλλάξει επιτέλους επίπεδο χωρίς την γνωστή τακτική γκρεμίζω-χτίζω, γιατί στο τέλος θα έχουμε μία από τα ίδια.Το μεγάλο ερώτημα δηλαδή που προκύπτει είναι αν η ΠΑΕ, έχει πλέον την σοβαρότητα, τους ανθρώπους και την οργάνωση, να μπορέσει να αξιοποιήσει ότι καλό υπάρχει στο ρόστερ να κρατήσει τους καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και να απαλλαγεί από άλλους, που τόσα χρόνια κρατάνε την ομάδα πίσω. Είναι έτοιμος για αυτό;

Διαβάστε ακόμη...