Η «πικρία» του Μαρκόπουλου…

Από inpaok.com: Σπανίως ο Σούλης Μαρκόπουλος ανεβάζει τους τόνους σε συνεντεύξεις τύπου, ακόμη και σε πολύ δύσκολες στιγμές της αξιοθαύμαστης διαδρομής του στο ελληνικό μπάσκετ και χθες ήταν μία από τις ελάχιστες φορές -αν όχι η μοναδική- που ξέσπασε...
Πηγή: inpaok.com
Η «πικρία» του Μαρκόπουλου…

Ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχει δώσει την παρά μικρή αφορμή σε κανέναν, έστω να αφήσει υπονοούμενα εναντίον του σε μία καριέρα 40 ετών στο χώρο του μπάσκετ , αναγκάστηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με έναν τρόπο που σίγουρα αποφεύγει, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Εν μέσω μίας πολύ δύσκολης επαγγελματικής περιόδου για τον γιο του, Χάρη, ο οποίος μάχεται για την παραμονή της ομάδας του, ο πρεσβύτερος της οικογένειας Μαρκόπουλου ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε διάφορα δημοσιεύματα, πρωτίστως για το καλό του ΠΑΟΚ και φυσικά της οικογένειάς του, ενώ εξέφρασε και την έντονη πικρία του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ουδέποτε έχει αντιδράσει σε κριτική που του έχει ασκηθεί για αγωνιστικά ζήτηματα, ενώ πάντα συμπεριφέρεται με σεβασμό σε δημοσιογράφους και αντιπάλους, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Χθες, όμως, εξέφρασε το παράπονό του χωρίς να ψάχνει για συμμάχους, άλλωστε αυτούς τους έχει κερδίσει και με το παραπάνω, μέσα από την μακρόχρονη διαδρομή του και την αξιομνημόνευτη προσφορά του στον Δικέφαλο και το ελληνικό μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη...