Η... Μεγάλη Τετάρτη του Δικεφάλου στην Πειθαρχική της ΕΠΟ

Από metrosport.gr: Αχτίδα φωτός και ελπίδας έτσι ώστε η Τούμπα να είναι ανοικτή έστω και σε έναν αγώνα των πλέι οφ.
Πηγή: metrosport.gr
Η... Μεγάλη Τετάρτη του Δικεφάλου στην Πειθαρχική της ΕΠΟ

Χθες ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, έκανε αυτό που πρόσμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και άσκησε έφεση κατά των πρωτόδικων αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και με μια ακόμη για τον αγώνα του ίδιου θεσμού με την Καλλονή. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αντιδράσει, είχε αποστείλει σχετικό αίτημα στον κύριο Μπαξεβάνη επιχειρηματολογώντας και τεκμηριώνοντας νομικά την άποψη της. Χθες τελευταία μέρα που θα μπορούσε να αποφασίσει ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ήρθε η θετική είδηση αφού κατατέθηκε η έφεση.

Αυτό σημαίνει ότι την προσεχή Τετάρτη όπου συνεδριάζει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ θα δώσει τριπλή μάχη. Οι δυο αφορούν τα δυο ματς Κυπέλλου για τα οποία όπως σημειώσαμε πιο πάνω άσκησε έφεση ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και η τρίτη και πιο δύσκολη υπόθεση αφορά την τιμωρία για τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου πρωτοδίκως ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με -5 βαθμούς και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε ακόμη...