Pre Order το Toumba Magazine

Από paokfc.gr: Διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Ως πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, τέταρτος καλύτερος Σλοβάκος ποδοσφαιριστής και πατέρας ενός δεύτερου αγοριού.
Πηγή: paokfc.gr
Pre Order το Toumba Magazine

 Σ' αυτό το σκηνικό, όμως, υπάρχει μια ανορθογραφία. Η στιγμή που ένας ήσυχος παίκτης που δεν του αρέσει να μάχεται, βγαίνει εκτός εαυτού για πρώτη φορά στα 18 χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο. Και γίνεται ο Mad Mak. Ο Ρόμπερτ Μακ είναι το πρόσωπο του τρίτου τεύχους του Toumba Magazine. Σε μια μεγάλη συνέντευξη μιλά για ό,τι συνέβη στο ματς με τον Ολυμπιακό, την αντίδρασή του, το μέλλον του και απαντά στην αγωνιστική κριτική που του κάνει η σύζυγός του.

Από προσκήνιο περνάμε στο παρασκήνιο και φωτίζουμε ανθρώπους και ιστορίες μακριά από το star system. Με πρώτον και καλύτερο τον Γιαννάκη. Τον πιο αγνό φίλαθλο της ομάδας που η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι πριν καν σταθεί στα πόδια του. Ένα παιδί που ζει για τον ΠΑΟΚ. Αν και καθηλωμένος στο ειδικό καρότσι, ο Γιαννάκης ξέρει να νικά τις πιθανότητες, ν' αψηφά τη λογική. Με τη δύναμη της ψυχής. Με την συγκλονιστική βοήθεια και στήριξη των γονιών του. Με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Γιατί αυτό είναι ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, το επίσημο περιοδικό του ΠΑΟΚ σας γνωρίζει σε ένα ιδιαίτερο Photo Story τους ανθρώπους που συμπληρώνουν το παζλ του ποδοσφαιρικού τμήματος δίχως να φαίνονται πουθενά. Τον γιατρό, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές που σας βάζουν μέσα στ' αποδυτήρια και σας διηγούνται ανέκδοτες ιστορίες από τα χρόνια που βρίσκονται στην ομάδα.

Αφιερώματα

Η βίβλος των 100άρηδων του ΠΑΟΚ: Οι 7+1 σταθερές αξίες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που έχουν φορέσει 100 φορές τη φανέλα με τον Δικέφαλο και για πρώτη φορά στο ειδικό ένθετο για το αρχείο σας, όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει τις 100 συμμετοχές στην ιστορία του ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Οι παίκτες – προπονητές: Αλλιώς, οι διπλοί πράκτορες. Οσοι πάτησαν πρώτα τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ως ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια ο δρόμος τους, τους οδήγησε και στον πάγκο του συλλόγου. Όπως τον Βλάνταν Ίβιτς.

Στήλες

Backstage: Μια διαφορετική ανάγνωση της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ.

Big Picture: Οι καλύτερες φωτογραφίες του μήνα από τον φακό του Δικεφάλου

Q+A: Το Toumba Magazine σας γνωρίζει τον Δημήτρη Χατζηισαϊα.

Fact File: Μια 11άδα άγνωστες πληροφορίες για την καριέρα του Μάρκου Βελλίδη

Life Story: Η διαδρομή του Γιάννη Μυστακίδη , από την Κατερίνη τη Γερμανία μέσω Ρέντη κι από εκεί στον ΠΑΟΚ.

Off the Pitch: Ο Μάριν Λέοβατς μας ξεναγεί στη δική του Βιέννη.

Woman: Η Πατρίτσια Κόρφα κατεβαίνει ως play maker στην πεντάδα του περιοδικού.

Action Replay: Η αγωνιστική δράση του προηγούμενου διαστήματος.

Debate: O Κώστας Κεφαλογιάννης γράφει για τον ΠΑΟΚ του αύριο.

The Gaffer: Ο Κώστας Γιαννακίδης περιγράφει το θάνατο του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως το ξέρουμε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ I

Το Toumba Magazine σας φέρνει στην Τούμπα. Μόνιμα. Διεκδικήστε 10 εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-17, αλλά και 5 συλλεκτικές επετειακές εμφανίσεις 90 χρόνια ΠΑΟΚ. Ξεκινήστε να συγκεντρώνετε τα ειδικά κουπόνια του επίσημου περιοδικού του Δικεφάλου για να μπείτε στη μεγάλη κλήρωση. Προσεχώς και νέα πλούσια δώρα...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ II

Με την αγορά του Toumba Magazine κερδίζετε 30% έκπτωση στα προϊόντα ΠΑΟΚ από τα PAOK FC Official Stores για τις ασπρόμαυρες αγορές σας. ΚΑΝΤΕ PRE ORDER ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ TOYMBA MAGAZINE ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ STORE.PAOKFC.GR ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το Toumba Magazine κυκλοφορεί στα PAOK FC Official Stores την Τρίτη 05.04.2016 κι από την Πέμπτη 07.04.2016 θα μπορείτε να το βρείτε και σε περισσότερα από 1.000 σημεία πώλησης σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...