Αποφασίζει ο εισαγγελέας για την έφεση του ΠΑΟΚ

Από pamesports.gr: Ο ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό έχει ζητήσει από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τους αγώνες με την Καλλονή και τον Πανιώνιο στο Κύπελλο!
Πηγή: pamesports.gr
Αποφασίζει ο εισαγγελέας για την έφεση του ΠΑΟΚ

Πρόκειται για τις δύο από τις πέντε συνολικά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τις οποίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει δυνατότητα να καταθέσει έφεση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Έχει όμως αυτό το δικαίωμα ο αθλητικός εισαγγελέας.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή θα ληφθεί η οριστική απόφαση από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για το αν θα καταθέσει ή όχι την έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας.

Στην ΠΑΕ κρατούν μικρό καλάθι και θυμίζουμε ότι μόνο με την έφεση από πλευράς του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα μπορεί ο ΠΑΟΚ να ελπίζει σε μείωση της ποινής των δύο αγωνιστικών. Για την άλλη ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, η ΠΑΕ είχε καταθέσει έφεση στην ΕΠΟ και η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί έως τις 6 Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη...