Αυτές είναι οι προτάσεις των 11 για διαιτησία και τηλεοπτικά!

Από sdna.gr: Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις των 11 για τη διαιτησία και τα τηλεοπτικά. Η επιτροπή διαιτησίας, οι απολαβές των διαιτητών και όλες οι αλλαγές που επιθυμούν οι «μικρομεσαίοι» της Super League!
Πηγή: sdna.gr
Αυτές είναι οι προτάσεις των 11 για διαιτησία και τηλεοπτικά!

Οι «μικρομεσαίες» ομάδες της Super League συναντήθηκαν την Πέμπτη και συμφώνησαν για αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην διαιτησία και τον καταμερισμό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο Χρήστος Πανόπουλος υπογράμμισε, μάλιστα, ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη και των «μεγάλων» (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) και στο Δ.Σ της Super League στις 12 Απριλίου θα τεθούν προς ψήφιση.

Ποιες είναι, όμως, οι προτάσεις των «11» για τη διαιτησία και τα τηλεοπτικά δικαιώματα;

Όπως θα δείτε στους πίνακες που ακολουθούν οι «μικρομεσαίες» ομάδες της Super League συμφώνησαν πως θα πρέπει να γίνει επαναπροσδιορισμός του καταμερισμού των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Με ποιο τρόπο; Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο ιδέες. Η πρώτη είναι το 40% να μοιράζεται ισομερώς και το 60% με βάση τον βαθμολογικό πίνακα. Η δεύτερη (και εναλλακτική) είναι να μοιράζεται το 50% ισομερώς και το υπόλοιπο 50% από τη βαθμολογική θέση των ομάδων.

Συμφωνήθηκε, μάλιστα, ότι οι ομάδες που υποβιβάζονται από την Super League στη Football League να «χρηματοδοτούνται» με 200.000 ευρώ για έναν χρόνο από τη Super League. Θα λαμβάνουν, όμως, αυτό το ποσό μόνο αν πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση των «11» για την διαιτησία:

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...