Δικαίωση των θέσεων ΠΑΟΚ-Σαββίδη (και) από τη FIFA

Από metrosport.gr: Οι θέσεις του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της συζήτησης που έγινε ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τους εκπροσώπους της FIFA, της UEFA και τη ΕΠΟ.
Πηγή: metrosport.gr
Δικαίωση των θέσεων ΠΑΟΚ-Σαββίδη (και) από τη FIFA

Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης μπορούν να καυχιούνται ότι προκάλεσαν τη συζήτηση για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο κορυφαίο επίπεδο. Και οι θέσεις τις οποίες υποστήριξαν, αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της πολύ ζουμερής συζήτησης που έγινε ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τους εκπροσώπους της FIFA, της UEFA και της ΕΠΟ.

Ειδικά, τα όσα ανέφερε και στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας (ΚΟΠ) και επικεφαλής της αντιπροσωπείας που συνάντησε τον υφυπουργό Αθλητισμού θα πρέπει να έχουν πείσει σε απόλυτο βαθμό τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του σχετικά με το πόσο σωστή ήταν η στάση του μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επέμεινε-και το είχε πει σε δηλώσεις του-ότι ο Κοντονής έπρεπε να διακόψει και το Πρωτάθλημα και χθες ο Κουτσοκούμνης είπε: «Θα μπορούσαμε να δούμε μια απόφαση του υπουργού να διακόψει όλες τις διοργανώσεις, εφόσον υπάρχει κίνδυνος βίας». Ο Κοντονής, ουσιαστικά, υπέπεσε σε ένα αυτογκόλ μη ακούγοντας τον Σαββίδη. Είπε και κάτι ακόμη ο πρόεδρος της ΚΟΠ : «Να διεξαχθεί ο τελικός με ξένο διαιτητή».

Η ίδια η FIFA μιλά για ξένους διαιτητές, κάτι που αποτελεί κατατεθειμένη πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Άρα παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τους Έλληνες ρέφερι. Απόλυτη δικαίωση, αν μη τι άλλο όσων υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...