Τέσσερις «άσοι» για ενίσχυση στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Από metrosport.gr: Ο Μίχελ συζητά με ατζέντηδες από την Ευρώπη για να φέρει παίκτες πρώτης γραμμής στην Τούμπα το καλοκαίρι με τον προγραμματισμό να έχει ξεκινήσει.
Πηγή: metrosport.gr
Τέσσερις «άσοι» για ενίσχυση στον ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει, για αυτό τον λόγο άλλωστε έχουν αρχίσει για τα καλά τα ταξίδια εκπροσώπων – σκάουτερ του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό όπου ήδη έχουν παρακολουθήσει παίκτες που έχουν προταθεί.

Και ο Λούμπος Μίχελ που έχει αναλάβει το δύσκολο τομέα του σχεδιασμού και της ενίσχυσης της ομάδας για την επόμενη σεζόν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και την Ισπανία και είχε συζητήσεις με εκπροσώπους παικτών και ενδεχομένως με ποδοσφαιριστές που έχουν αξιολογηθεί θετικά σε πρώτη φάση. Τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, τουλάχιστον αυτή είναι η επίσημη πληροφόρηση που προκύπτει από τον ΠΑΟΚ όμως, υπάρχει ξεκάθαρος στόχος. Ποιος είναι αυτός;

Η ενίσχυση της ομάδας με τέσσερις –τουλάχιστον- «άσους», με τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής οι οποίοι θα έχουν τα χαρακτηριστικά στοιχεία που λείπουν από την ομάδα. Πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να φέρουν στην Τούμπα έναν στράικερ, έναν εξτρέμ, ένα στόπερ και ένα χαφ πολυσύνθετο που θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις στο κέντρο.

Αυτή είναι η προτεραιότητα που δίνεται παρά το γεγονός ότι αυτή την χρονική περίοδο (και λόγω των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν πρόσφατα) ο Σαββίδης (όπως είχαμε αναφέρει) περιμένει τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι όμως σαφέστατη η πρόθεσή του για να ενισχυθεί η ομάδα την κατάλληλη στιγμή.

Η τελική επιλογή των τεσσάρων (τουλάχιστον) πρωτοκλασάτων παικτών θα γίνει μετά από ενδελεχή έρευνα και αφού περάσουν από το «μικροσκόπιο» των επιτελών του ΠΑΟΚ όλες οι αξιόλογες περιπτώσεις. Το βασικό είναι να περιοριστεί το ρίσκο από τις κινήσεις που θα γίνουν, να έρθουν παίκτες με εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά και φυσικά να «δέσουν» στον ΠΑΟΚ για να προσδώσουν στοιχεία όπως είναι η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα, η κίνηση, η εμπειρία.

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου με τον Μίχελ πρωτεργάτη, δείχνουν μία προτίμηση όσον αφορά την παρακολούθηση παικτών, σε χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία και απομένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές τους επιλογές.

Ο ΠΑΟΚ για να πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν θα χρειαστεί ενίσχυση με παίκτες που θα μπορέσουν να σηκώσουν την ομάδα στις «πλάτες» τους σε δύσκολες στιγμές. Η πρόθεση υπάρχει, όπως και οι επιλογές σε πρώτη φάση, θα συνεχιστεί η παρακολούθηση, θα γίνουν συζητήσεις για να έρθει και το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Διαβάστε ακόμη...