Το καυτό… δεκάρι του ΠΑΟΚ!

Aπό inpaok.com: Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος μπαίνει ο ΠΑΟΚ με σκοπό να μπει και να πρωταγωνιστήσει στην διαδικασία των play off αλλά ταυτόχρονα γίνονται και οι αρχικές προετοιμασίες για την νέα περίοδο.
Πηγή: inpaok.com
Το καυτό… δεκάρι του ΠΑΟΚ!

Στον Δικέφαλο αυτό το καλοκαίρι, εκτός από την διαδικασία του σκάουτινγκ και τις μελλοντικές προσθήκες αναμένονται και καυτές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους έληξαν ή λήγουν αλλά και με άλλους που είτε δεν θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα είτε η ομάδα δεν θέλει να τους κρατήσει.

Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους λήγουν σε τέσσερις μήνες, ο λόγος για τους Αλέξανδρο Τζιόλη, Μιγκέλ Βίτορ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και η λογική λέει πως πιο σύντομα νέα θα υπάρξουν για αυτές τις περιπτώσεις. Ο Έλληνας μέσος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα, αφού αυτή είναι επιθυμία όλων ενώ υπάρχει και ο ειδικός όρος, με τον οποίο ανανεώνεται αυτόματα η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αν συμπληρώσει το 70% των συμμετοχών και θέλει άλλα τρία ματς για να τις συμπληρώσει.

Για τον Πορτογάλο όμως η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική καθώς οι συζητήσεις για πιθανή ανανέωση συμβολαίου έχουν «παγώσει» και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο ενώ για τον «Mίτκο» όλα παραμένουν ανοιχτά και κυρίως από το πως θα βρει και τις δύο πλευρές το τέλος της σεζόν.

Όμως υπάρχουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και θα έχουν καυτές συζητήσεις. Μακ, Κάτσε, Τζαβέλλας, Γκολάσα, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Γλύκος έχουν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και ήρθε η στιγμή ο ΠΑΟΚ να πάρει αποφάσεις για ποιους θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του με κάθε μία περίπτωση φυσικά να είναι ξεχωριστή.

Μακ και Κάτσε έχουν μπροστά τους την συμμετοχή του Euro και δεν αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις να πάρουν χρόνο, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα θέλουν να τους «τσεκάρουν» στο Παρίσι, με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από τους αγωνιστικούς στόχους που θα έχει ο ΠΑΟΚ την νέα περίοδο και ανάλογα τι θα πετύχει στα play off.

Σημαντικές θα είναι οι συζητήσεις που θα πρέπει να γίνουν και με τον Γιώργο Τζαβέλλα με τον Έλληνα αμυντικό να είναι πλέον βασικός στέλεχος της Εθνικής ομάδας. Δικέφαλος και ποδοσφαιριστής δεν... βιάζονται ακόμη αλλά φαίνεται πως όταν γίνει συζήτηση αυτή θα ξεκινήσει με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές για ανανέωση.

Από εκεί και πέρα η σύνθεση που θα έχει η τεχνική ηγεσία τη νέα περίοδο θα παίξει τον ρόλο της, για ποδοσφαιριστές όπως ο Σκόνδρας ή ο Μαλεζάς που δεν είχαν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...