Τι κάνει ο ΠΑΟΚ με τις ανανεώσεις Τζιόλη, Βίτορ και Μπερμπάτοφ

Από metrosport.gr: Στον Δικέφαλο δε βιάζονται για τις ανανεώσεις. Και όπως όλα θα εξεταστούν στην ώρα τους με τις κατάλληλες προυποθέσεις...
Πηγή: metrosport.gr
Τι κάνει ο ΠΑΟΚ με τις ανανεώσεις Τζιόλη, Βίτορ και Μπερμπάτοφ

Με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη, για τον οποίο η «Μ» είχε αποκαλύψει προ ημερών πως με συμμετοχές σε τρία ακόμη παιχνίδια (για τριάντα λεπτά και άνω σε κάθε ένα από αυτά) θα ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ για ένα ακόμη χρόνο, οι υπόλοιπες περιπτώσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ο Τζιόλης σύμφωνα με τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του πρέπει να συμπληρώσει το 70% των συμμετοχών σε επίσημα παιχνίδια για να ισχύσει η ανανέωση, δίχως να χρειαστεί να γίνει συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για τους άλλους παίκτες όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Για παράδειγμα το θέμα του Βίτορ δεν έχει παρουσιάσει πρόοδο. Ούτε το θέμα του Μπερμπάτοφ η περίπτωση του οποίου θα εξεταστεί προς το τέλος της σεζόν. Για τον Βελλίδη υπάρχει όρος που δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να του ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Ακόμη συζήτηση θα γίνει για τα συμβόλαια των Μελίσσα και Δημητριάδη.

Γενικά, από το κλίμα που εισπράττουμε, το συμπέρασμα είναι πως στον ΠΑΟΚ δεν βιάζονται για τις ανανεώσεις. Και όπως όλα θα εξεταστούν στην ώρα τους με τις κατάλληλες προυποθέσεις.

Διαβάστε ακόμη...