Άνοιξε η συζήτηση για πρόεδρο

Από inpaok.com: Ένα θέμα που απασχολεί τον Ιβάν Σαββίδη και τους στενούς τους συνεργάτες, είναι το πρόσωπο που θα στηρίξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις επικείμενες εκλογές της Superleague.
Πηγή: inpaok.com
Άνοιξε η συζήτηση για πρόεδρο

Όπως είναι ήδη γνωστό, η θητεία του Γιώργου Μποροβήλου ολοκληρώνεται άδοξα και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου, πιθανότατα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off του πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει πολλές πιθανές περιπτώσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου ενώ δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να στηρίξει την επιλογή τεχνοκράτη, εφόσον τεθεί τέτοιο θέμα από τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Superleague. Η επιλογή τεχνοκράτη προέδρου (το όνομα του Πατρίκ Κομνηνού αναφέρεται συχνά το τελευταίο διάστημα παρά το γεγονός ότι ο πρώην γενικός διευθυντής της Superleague, εργάζεται σε υψηλή θέση στην UEFA και είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα δεχόταν να την εγκαταλείψει για να επιστρέψει στην Ελλάδα). Το όνομα του, αναφέρθηκε ως πιθανό για υποψηφίου προέδρου στην ΕΠΟ, χωρίς όμως να κερδίσει έδαφος καθώς οι ποδοσφαιρικές ενώσεις δεν είναι εύκολο να διοικηθούν από άνθρωπο που δεν έχει ανάμειξη και παρελθόν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η σκέψη να ηγηθεί της διοργανώτριας αρχής, πρόεδρος ομάδας της Superleague, επίσης είναι μια ιδέα που δεν απορρίπτουν στην Τούμπα, αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για πρόεδρο ομάδας – δορυφόρου του Ολυμπιακού. «Έργο» που είδαμε αρκετές φορές στο παρελθόν. Η συζήτηση για την επιλογή προέδρου στην Superleague θα κορυφωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα με δεδομένο ότι και η Πολιτεία μέσω του Υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα τάξη πραγμάτων τόσο στην Superleague όσο και στην ΕΠΟ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...