«Αυτή είναι η αλήθεια»

Από arenafm.gr: Τη δική τους εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του «ΔΑΚ Γλυφάδας» στον ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έδωσαν οι άνθρωποι της Ε.Ο.ΠΕ με αφορμή και τις δηλώσεις του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλου.
Πηγή: arenafm.gr
«Αυτή είναι η αλήθεια»

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ είχε πλήρη γνώση του γεγονότος ότι ο Ολυμπιακός (και ο ΠΑΟ και η Κηφισιά και όλοι) μπορούσε να φέρει όποιους... 30 ήθελε, χωρίς υποχρέωση να δηλώσει ιδιότητα, αρκεί να μην έχουν ποινικό μητρώο. Μάλιστα υπογράμμισαν πως τις εν λόγω λίστες ήλεγξε ακόμη και το τμήμα αθλητικής βίας της αστυνομίας, το οποίο έδωσε το «οκ» για όλους.

Παράλληλα, μεταφέρουν πως ο ΠΑΟΚ όφειλε να έχει γνώση επί του θέματος, καθώς είχε υπογράψει και αυτός τα μέτρα ασφαλείας και για αυτό δεν νομιμοποιούνταν ο πρόεδρος του «δικεφάλου» στο να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει. Όσον αφορά τα παράπονα που υπήρξαν πριν αρχίσει ο αγώνας για τα πανό, και για αυτά, όπως μεταφέρουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, υπήρχε τοποθέτηση στο έγγραφο με τα μέτρα ασφαλείας, όπου επιτρεπόντουσαν, αρκεί να μην περιείχαν υβριστικά λόγια.

Διαβάστε ακόμη...