Στο κόκκινο η αγωνία στην Τούμπα

Απο inpaok.gr Το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να εκδοθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η απόφαση για τα γεγονότα στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.gr
Στο κόκκινο η αγωνία στην Τούμπα

Την Δευτέρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε το υπόμνημα που ζήτησαν οι δικαστές που απαρτίζουν την επιτροπή, την προηγούμενη Πέμπτη όταν και εκδικάστηκε η υπόθεση.

Στο υπόμνημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρονται με λεπτομέρειες οι θέσεις του Δικεφάλου για τα γεγονότα καθώς και λεπτομερής περιγραφή των όσων συνέβησαν όπως συνέβησαν και όχι όπως τα παρουσίασε μερίδα του ελεγχόμενου και κατευθυνόμενου ελληνικού Τύπου.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι μέχρι την επίμαχη φάση της ανατροπής του Μακ στην περιοχή του Ολυμπιακού, που δεν δόθηκε πέναλτι με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή στις κερκίδες, δεν είχε συμβεί το παραμικρό στις κερκίδες της Τούμπας.

Στο υπόμνημα αναφέρονται επίσης ότι δεν κινδύνεψαν σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, όπως επίσης και οι διαιτητές. Με λεπτομέρειες αναφέρονται επίσης τα λάθη της αστυνομίας που ως αποτέλεσμα είχαν να ενταθούν τα επεισόδια αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Δεν αποκλείεται η απόφαση να εκδοθεί και την Τετάρτη, ωστόσο νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η επιτροπή θα δημοσιοποιήσει την απόφαση της την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Η αναμονή για την έκδοση της απόφασης, προκαλεί αγωνία στην Τούμπα ενόψει όχι μόνο της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και των play off.

Διαβάστε ακόμη...