"Προετοιμαζόμαστε σκληρά"

Από acpaok.gr: Μετά από αγωνιστική απραξία αρκετών εβδομάδων ο ΠΑΟΚ Morris θα ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή (27/3 - 15:45) για να διεκδικήσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος, στο ποδόσφαιρο γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
"Προετοιμαζόμαστε σκληρά"

Αντίπαλος στο νοκ άουτ προημιτελικό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τριανδρίας θα είναι οι Ελπίδες Καρδίτσας, η ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, πίσω από τον ΠΑΟΚ Morris, με διαφορά 10 βαθμών.

Το εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο είναι ότι η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί ΠΟΤΕ στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. Από το 2001, οπότε και ιδρύθηκε το τμήμα, έχουν διεξαχθεί τέσσερις διοργανώσεις Κυπέλλου (2001-02, 2012-13, 2013-14, 2014-15), με τον ΠΑΟΚ να έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος και τις τέσσερις φορές. Ανάλογος είναι ο στόχος και για τη φετινή διοργάνωση.

Η Ελένη Μάρκου μίλησε στο acpaok.gr για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ Morris ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης: "Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ και αυτές οι αναμετρήσεις πάντα έχουν ιδιαιτερότητες. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες της σεζόν. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο κάθε ομάδα θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ, έχοντας αποκλείσει παράλληλα τον πλέον δυνατό της αντίπαλο. Προετοιμαζόμαστε σκληρά καθημερινώς, ο προπονητής μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και όσο καλύτερο πρόσωπο βγάλουμε στον αγώνα, τόσο πιο εύκολα θα έρθει η νίκη για εμάς", τόνισε η 21χρονη επιθετικός.

Διαβάστε ακόμη...