«Καμία συζήτηση με προπονητή»

Από inpaok.com: Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δεκάδες δημοσιεύματα -κυρίως από την Πορτογαλία- που κάνουν λόγο για συζητήσεις και επαφές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προπονητές.
Πηγή: inpaok.com
«Καμία συζήτηση με προπονητή»

Τα πρόσωπα των Φερνάντο Σάντος και Σέρτζιο Κονσεισάο χαίρουν σεβασμού και αναγνώρισης στην Τούμπα, αλλά δεν έχει γίνει καμία απολύτως κίνηση από την πλευρά του Δικεφάλου. Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν με σθένος ότι τα δημοσιεύματα δεν ευσταθούν, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις αναφορές των δημοσιογράφων.

Αυτή είναι η επίσημη τοποθέτηση επιτελών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν κρύβουν ότι ενοχλούνται από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η προσέγγιση στο θέμα προπονητή... «Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου. Τότε θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στο βήμα που θα αφορά την νέα χρονιά» είναι η συνέχεια της τοποθέτησης των επιτελών του Δικεφάλου.

Αναφορικά με τα ταξίδια των σκάουτερ και του Λούμπος Μίχελ στο εξωτερικό, η θέση της ΠΑΕ είναι πως ο πρόεδρος ξεκίνησε ένα κύκλο επαφών και συζητήσεων με αναγνωρισμένα γραφεία μάνατζερ με πλούσιες ατζέντες, με στόχο να γίνει έρευνα της αγοράς ενώ παράλληλα οι σκάουτερ δημιουργούν άποψη για παίκτες που έχουν προταθεί χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση τους.

Μέχρι την λήξη των ευρωπαικών πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθούν δεκάδες ταξίδια σε μια προσπάθεια το τμήμα σκάουτινγκ να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα για μια σειρά παικτών που παρουσιάζουν ενδιαφέρον ως περιπτώσεις σε μια λίστα που συνεχώς θα διευρύνεται.

Διαβάστε ακόμη...