Οι 18 διεθνείς του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε διήμερο ρεπό στην ομάδα, η οποία θα επιστρέψει από Τετάρτη στις προπονήσεις, καθώς άλλωστε το προσεχές σαββατοκύριακο υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω εθνικών ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
Οι 18 διεθνείς του ΠΑΟΚ

.Σε εθνικές ανδρών και ελπίδων κλήθηκαν συνολικά 11 παίκτες του ΠΑΟΚ εκ των οποίων οι τρεις θα μείνουν τελικά Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμών, ενώ άλλοι 7 νεαρότεροι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στις εθνικές Νέων και Παίδων!

Οι Μυστακίδης (εθνική Ελπίδων), Τσίμιροτ (εθνική Βοσνίας) και Αντώνης (εθνική Αυστραλίας) δέχθηκαν προσκλήσεις αλλά τελικά ο Δικέφαλος ενημέρωσε αρμοδίως ότι οι παίκτες είναι τραυματίες και θα μείνουν στην ομάδα για να κάνουν θεραπείες.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει κληθεί στην εθνική Ανδρών, αλλά όχι για το πρώτο φιλικό με το Μαυροβούνιο (την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης») αλλά θα είναι μεταξύ των επιπλέον πέντε διεθνών που θα ενσωματωθούν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την Παρασκευή (25/3) για την αναμέτρηση με την Ισλανδία που θα γίνει την επόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:30 στο φαληρικό γήπεδο.

Οι 7 παίκτες που αναχώρησαν ήδη για τις Εθνικές τους ομάδες είναι οι: Τζιόλης, Τζαβέλλας (Ελλάδα), Κάτσε (Αλβανία), Μακ, Σάμπο (Σλοβακία), Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι) και Χαρίσης (εθνική Ελπίδων).

Από το υπάρχον ρόστερ θέσεις στις εθνικές διεκδικούν ακόμη οι Βελλίδης (περιμένει να μάθει τι θα γίνει με τον Καπίνο και αν θα κληθεί άμεσα ξανά), Γλύκος (όταν γίνει καλά), Αθανασιάδης, Κίτσιου, Λέοβατς αλλά και οι Χατζηισαΐας – Κωνσταντινίδης (επίσης όταν αποθεραπευτούν).

Στην εθνική Νέων έχει κληθεί ο Τάσος Δημητριάδης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό συμμετέχει πλέον σταθερά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ ενώ εκεί κλήθηκε και ο Πατράλης (της ομάδας νέων του Δικέφαλου).

Τέλος συνολικά πέντε νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων από τον Βασίλη Γεωργόπουλο για το τουρνουά της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Στην αποστολή της Εθνικής από τον Δικέφαλο κλήθηκαν οι Μάριος Σιαμπάνης, Κώστας Δημητρίου, Γιώργος Νούκαρης, Κώστας Χατζηδίμπας και Γιώργος Τζοβάρας.

Διαβάστε ακόμη...