Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Αλβάρο Βάσκεθ της Χετάφε (videos)

Από metrosport.gr: Το who is who του 25χρονου επιθετικού της Χετάφε που αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και οι δυσκολίες της περίπτωσής του.
Πηγή: metrosport.gr
Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Αλβάρο Βάσκεθ της Χετάφε (videos)

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ παρακολουθώντας παίκτες που εκτιμούν πώς συγκεντρώνουν όλα τα στοιχεία για να ενισχύουν την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

To metrosport.gr σας ενημέρωσε σχετικά με την «κατασκοπεία» των ανθρώπων του Δικεφάλου στον αγώνα της Χετάφε με την Έιμπαρ και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρασαν από το μικροσκόπιο των απεσταλμένων του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παίκτης που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο φορ της Χετάφε Αλβάρο Βάσκεθ. Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπανιόλ, ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και μετά από ένα σύντομο πέρασμά του από τη Σουόνσι συνεχίζει στη Χετάφε, με την οποία φέτος σκόραρε πέντε γκολ σε 26 επίσημα ματς.

Το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο, με βάση όσα λένε οι εκπρόσωποί του ο παίκτης μπορεί να φύγει το καλοκαίρι αν η Χετάφε υποβιβαστεί στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Ο ύψους 1.82 μ. φορ είναι δύσκολη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, καθώς ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδα του MLS στις ΗΠΑ, όμως, από την άλλη, είναι απόλυτα ενδεικτική της ποιότητας (σε συνδυασμό με την ηλικία) παικτών που ψάχνουν ο Μίχελ και οι συνεργάτες του. Είναι ξεκάθαρο ότι περιπτώσεις όπως του Ροντρίγκες και του Λούκας (αν και πήγε στον ΠΑΟΚ από την Ουκρανία) αποτελούν οδηγό για τις μεταγραφικές αναζητήσεις από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε ακόμη...