«Θα είναι διαφορετικός ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς»

Από metrosport.gr: Για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, τον Ίβιτς και την αλλαγή του ΠΑΟΚ με τον Σέρβο τεχνικό μίλησε ο παίκτης της Καλλονής
Πηγή: metrosport.gr
«Θα είναι διαφορετικός ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5  φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής, Ανέστης Αναστασιάδης και μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον Ίβιτς αλλά και την ίδια την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το αν παρουσιάζουν ενδιαφέρον τα παιχνίδια μέχρι τέλους: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι στο σύλλογο, αλλά είναι ένα πολύ καλό τεστ για τον κάθε ποδοσφαιριστή αντιμετωπίζοντας μεγάλες ομάδες. Και σαν ομάδα να κάνεις μια καλή εμφάνιση για να τελειώσει ωραία αυτή η χρονιά.»

Για το αν μετράει πιο πολύ το ατομικό ή το ομαδικό κίνητρο: «Μετράνε και τα δύο με πρώτο την ομάδα. Φυσικά είναι και προσωπικό κίνητρο για να δείξει ο καθένας τι μπορεί για να βρει την επόμενη ομάδα.»

Για το θέμα της παραμονής: «Εμείς καταφέραμε να λύσουμε τα προβλήματα των άλλων ομάδων που έχουν περισσότερα προβλήματα από εμάς. Όλες οι ομάδες πρέπει να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και στην μάχη της παραμονής και στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τέλος μένει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα της ομάδας που σε κάποια παιχνίδια ήμασταν καλοί. Θα άλλαζα τα πάντα για να μην ήμασταν τόσο καλοί και να παίρναμε τα αποτελέσματα.»

Για τον προσεχή αντίπαλό τους, τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε αγωνιστεί τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ και ξέραμε πως ήταν με τον Τούντορ. Τώρα ο αγώνας θα είναι διαφορετικός γιατί με την αλλαγή προπονητή θέλουν να δείξουν πράγματα οι ποδοσφαιριστές. Φάνηκε και στον αγώνα του Αγρινίου.»

Για τον Ίβιτς: «Κάθε άνθρωπος την νοοτροπία που έχει ως ποδοσφαιριστές την κουβαλάει και ως προπονητής. Σαν ποδοσφαιριστής ήταν πολύ οξυδερκής, ένας αξιόλογος αθλητής, με πολύ ποιότητα και καλά επιθετικά στοιχεία και σίγουρα θα θέλει να τα περάσει στους ποδοσφαιριστές του.»

Για τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ με τον Τούντορ: «Ο προπονητής πρέπει να εμπνέει, πρέπει να είναι φίλος, να κατανοεί, να πρέπει να κάνει κάποιος ποδοσφαιριστές να παίζουν και για αυτόν. Τις άλλες χρονιές έπαιζαν κάποια παιδιά για κάποιους προπονητές, ενώ φέτος αυτό δεν γινόταν. Ήταν πιο ψυχρά και πιο επαγγελματικά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι γίνεται εσωτερικά αλλά τα παιδιά έχουν ποιότητα και μπορούν να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει ποιότητα για να πάρει το πρωτάθλημα αλλά γενικότερα ως ομάδα έχει ποιότητα.»

Για τη συνέχεια της Καλλονής: «Ο κόουτς είναι ένας σοβαρός προπονητής και θέλει να το πάει σοβαρά μέχρι το τέλος και να κρατήσει ότι έκανε στον δεύτερο γύρο.»

Για το ότι ο ίδιος είναι πρώτος σε συμμετοχές και δεύτερος σε γκολ στην Καλλονή: «Το ποδόσφαιρο είναι και προσωπικό. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω τι θα κάνω του χρόνου. Θα προτιμούσα να έχω αγωνιστεί λιγότερα και να μην έχω βάλει τα γκολ για να έχω σωθεί η ομάδα. Αλλά στο τέλος της χρονιάς κοιτάς και τι έχεις κάνει στις προσωπικές συμμετοχές, που το βλέπει και ο κόσμος και το αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε μαζί με κάποια άλλα παιδιά.»

Διαβάστε ακόμη...