«Διογκώθηκε το θέμα των τραυματισμών»

Από paokrevolution.net: Σε σπουδαστές Δημοσιογραφίας αλλά και Φυσικοθεραπείας του «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ» μίλησε ο γνωστός ορθοπεδικός και γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης., που δεν αρνήθηκε να δώσει και απαντήσεις για πολλά θέματα του Δικεφάλου.
Πηγή: paokrevolution.net
«Διογκώθηκε το θέμα των τραυματισμών»

Για το θέμα των τραυματισμών στον Δικέφαλο εκτίμησε ότι έχει κάπως «διογκωθεί», αφού με σχετική έρευνα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι και σε άλλους συλλόγους υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί (έδωσε το παράδειγμα της Λίβερπουλ, όπου μέχρι τα Χριστούγεννα είχαν μετρηθεί 21).

Για το θέμα των εγκαταστάσεων της Νέας Μεσήβριας ανέφερε ότι μπορεί να ευθύνεται μέχρι ένα ποσοστό για κάποιους τραυματισμούς, όχι για τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι πολύ καλός, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Ανέφερε ότι ο τραυματισμός μπορεί να είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, όπως η προετοιμασία, το πρωτάθλημα από το οποίο προέρχεται ο κάθε παίκτης, η ηλικία, η ψυχολογία, αλλά και ο τρόπος ζωής του καθενός, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως στους ασπρόμαυρους δεν τίθεται θέμα κακής εξωγηπεδικής ζωής. Αυτό που υπογράμμισε είναι ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έφτασαν πολλές φορές στα... κόκκινα από πλευράς πίεσης και συναγωνισμού στις προπονήσεις φέτος. Ερωτηθείς τέλος για την επιστροφή του Μπερμπάτοφ είπε ότι ολοκληρώνεται η τέταρτη εβδομάδα της αποθεραπείας του και ότι θα συνεχιστεί για περίπου ακόμη δύο εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη...