«Η συμπεριφορά του Τούντορ χάλασε τη χημεία στον ΠΑΟΚ!»

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Θαλής Θεοδωρίδης, και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την μέχρι πρότινος ομάδα του, την Καλλονή, ενώ σχολίασε και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου».
Πηγή: metrosport.gr
«Η συμπεριφορά του Τούντορ χάλασε τη χημεία στον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη:

Για το ΠΑΟΚ – Καλλονή: «Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί λόγω δυναμικότητας, ονόματος, αλλά και λόγω της στιγμής. Η Καλλονή έχει μόνο να κερδίσει και τίποτα να χάσει. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει συγκεντρωμένος για να καθαρίσει το παιχνίδι. Αυτά τα ματς είναι επικίνδυνα και κάποιες φορές γυρνάνε μπούμερανγκ».

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου που η Καλλονή έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ: «Από το 25' μέχρι το 75' είχαμε βάλει πολύ δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ για να προηγηθούμε. Αν καταφέρναμε να πάρουμε τη νίκη σε εκείνο το παιχνίδι, η ψυχολογία μας θα ήταν εντελώς διαφορετική».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό: «Η αλήθεια είναι ότι όταν αλλάζει ένας προπονητής οι παίκτες προσπαθούν να δείξουν ότι αυτός που έφταιγε ήταν ο προηγούμενος προπονητής και όχι οι ίδιοι. Αυτό που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο είναι ενθαρρυντικό και πρέπει να δείξουν ανάλογα πρόσωπο οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Εγώ είμαι κατά της αλλαγής προπονητών. Από τη στιγμή που επιλέγεται ένας προπονητής θα πρέπει να του δίνεται ένα χρονικό διάστημα, ένα περιθώριο 2-3 ετών για να δείξει αυτά τα οποία έχει στο μυαλό του, που ήταν και ο λόγος που τον προσέλαβαν. Ήταν η συμπεριφορά του Τούντορ που χάλασε τη χημεία την οποία θα έπρεπε να έχει με την ομάδα».

Για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ: «Οι τραυματισμοί σε μία ομάδα μπορεί να προέρχονται για κάποιους λόγους. Στον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχαν λύσει το θέμα της προπόνησης. Μετά είναι η ζωή που κάνουν οι ποδοσφαιριστές και τρίτον είναι τα γήπεδα, που και πάλι θα έπρεπε να το είχαν λύσει. Όσον αφορά την εξωγηπεδική ζωή, ίσως θα πρέπει να το δούνε. Έχει παγωνιά στη Μεσήμβρια τον χειμώνα και αυτά επηρέασαν. Είναι ανεπίτρεπτο να έχει 30 μυϊκούς τραυματισμούς».

Για τον γυμναστή του Τούντορ: «Η αλήθεια είναι ότι ένας γυμναστής που έχει προσληφθεί για την αποκατάσταση των τραυματισμών δεν μπορεί να έχει γνώση για όλη την εκγύμναση. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να έχει 2-3 γυμναστές. Η κακή εκγύμναση μιας ομάδας είναι ένας λόγος των πολλών μυϊκών τραυματισμών».

Για το αν θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν οι ποδοσφαιριστές: «Σίγουρα αυτοί που θεωρούσαν τους εαυτούς τους θιγμένους με τη μικρή συμμετοχή στους αγώνες και τους χαρακτηρισμούς που ακούσανε από τον προηγούμενο προπονητή, θέλουν να μπουν και να αποδείξουν ότι αξίζουν. Οι παίκτες είναι τα εργαλεία. Οι παίκτες κάνουν τον προπονητή και ο προπονητής την ομάδα. Το πρόβλημα είναι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μεγαλύτερα ονόματα από εσένα που είσαι τεχνικός. Είναι δύσκολο τότε να διαχειριστείς τις δύσκολες καταστάσεις».

Για το ότι θα πάει στην Αγγλία: «Θα πάω στην Αγγλία. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις και μου αρέσει πολύ ο ρυθμός του ποδοσφαίρου. Ζουν για το ποδόσφαιρο και σέβονται τον ποδοσφαιριστή και τον ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε ακόμη...