«Περιμένουμε πρόταση ΠΑΟΚ για να προχωρήσουμε»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Ζησιμάτος, επικεφαλής αξιοποίησης περιουσίας του στρατού, και ο Σάββας Τσιμαχίδης σύμβουλος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης βρέθηκαν στο studio του Arena fm και μίλησαν για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Καρατάσου και μεταξύ άλλων τόνισαν:
Πηγή: arenafm.gr
«Περιμένουμε πρόταση ΠΑΟΚ για να προχωρήσουμε»

«Αναλάβαμε να αξιοποιήσουμε χώρους που ανήκουν στο ταμείο και μένουν αναξιοποίητοι. Τέθηκε το ερώτημα αν ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ που αν θέλει να προχωρήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, χωρίς να αναιρούμε την ιστορικότητα της Τούμπας, χρειάζεται χώρος. Το Καρατάσου θα βρει τον κατάλληλο στρατηγικό εταίρο που είναι ο ΠΑΟΚ.

Είναι 700 στρέμματα. Φυσικά θα υπάρχει χώρος πρασίνου, προσβάσιμος στην κοινωνία με χώρους όπου θα μπορούν τα νέα παιδιά να αθληθούν.

Ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει ένα αρχικό ενδιαφέρον. Ακούμε κάθε πρόταση. Θα βρεθεί μια λύση που θα είναι προς του συμφέρον και του Υπουργείου. Κάνουμε μια δουλειά κοιτώντας την κοινωνία στα μάτια.

Σαν στρατός θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλη την ακίνητη περιουσία. Θέλουμε να είμαστε αυτοχρηματοδοτούμενοι, από την αξιοποίηση των χώρων σε όλη την Ελλάδα. Δεν πουλάμε. Υπάρχει μακροχρόνια μίσθωση. Το πάρτι που έγινε με τα ακίνητα της Ολυμπιάδας που κάθονται, δε θα γίνει εδώ.

Κανείς δε θα σταθεί τροχοπέδη στο γήπεδο. Σύσσωμη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης πρέπει να στηρίξει το έργο. Εδώ μιλάμε για τη ζωή της πόλης. Θα αναπλαστεί όλη η πόλη. Θέλουμε να γίνει επένδυση. Δεν είναι μόνο θέμα ΠΑΟΚ.»

Διαβάστε ακόμη...