ΠΑΟΚάρα και στη Θράκη!

Από inpaok.com: Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά με τη συμμετοχή των Ακαδημιών του προπονητικού κέντρου Κομοτηνής και του Διδυμοτείχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με παιδιά από Ξάνθη, Ροδόπη και Έβρο.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚάρα και στη Θράκη!

Οι δοκιμές έγιναν στο γήπεδο του Κοσμίου Κομοτηνής στο πλαίσιο του κεντρικού σχεδιασμού του Δικέφαλο για ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ανάδειξη ταλέντων που θα βρεθούν και από την περιφέρεια.

Τις προσπάθειες των μικρών παικτών (ηλικίας 10-13 ετών) παρακολούθησε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος των Ακαδημιών, Βαγγελής Πουρλιοτόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την αποφασιστικότητα της ομάδας να συνεχίσει να στηρίζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του συλλόγου που «τρέχει» με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια με δηλώσεις του στο σάιτ «inkomotini.gr».

Παράλληλα εξήρε το έργο και την προσφορά τόσο των υπευθύνων σκάουτερ για ανίχνευση νεαρών για τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τους Αλεξανδρίδη, Μαλιούφα, Λαγωνίδη και Αβραμίδη, όσο και τους ιθύνοντες των τοπικών Ακαδημιών που συνεργάζονται με τον Δικέφαλο.

Το παρών του στην Κομοτηνή έδωσε και ο ειδικός αναλυτής σε θέματα διαιτησίας (και ειδικός αναλυτής τμημάτων υποδομής όπως έχει γίνει γνωστό), ο Μάλαμας Τεβεκέλης, τονίζοντας ότι το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι σπουδαίο και κάποια παιδιά μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Ο γενικός αρχηγός της Ακαδημίας Κομοτηνής, ο Δημήτρης Παγωνίδης επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει ήδη ορισμένα ταλέντα που μπορούν να προωθηθούν στα τμήματα υποδομής του.

Τέλος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Διδυμοτείχου, ο Βασίλης Μπισιρόπουλος, αναφέρθηκε στη σημασία του προγράμματος και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Δικέφαλου.

Διαβάστε ακόμη...