Μάχη στην Πειθαρχική της ΕΠΟ για την αποφυγή του -6!

Από metrosport.gr: Με μάρτυρες «κλειδιά» υπεράσπισης σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απολογία για τα επεισόδια στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
Πηγή: metrosport.gr
Μάχη στην Πειθαρχική της ΕΠΟ για την αποφυγή του -6!

Εμπεριστατωμένα επιχειρήματα καλούνται να αναπτύξουν οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (Μαυρομάτης- Μπίρδας) σήμερα στις 16:00 ενώπιον της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Δικέφαλος έχει κληθεί σε απολογία με βαρύ κατηγορητήριο για τα επεισόδια του ημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Όπως είχαμε αναφέρει, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών για την διακοπή του αγώνα και επιπλέον τριών πόντων εφόσον τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως εκτεταμένα (και με ποινές κεκλεισμένων των θυρών αλλά και χρηματικό πρόστιμο).

Επί της ουσίας, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να γλυτώσουν την αφαίρεση έξι βαθμών για την ομάδα. Θα έχουν μαζί τους, μάρτυρες «κλειδιά» για την υπεράσπιση και θα επιχειρήσουν με όλους τους νομικούς τρόπους να πείσουν τα μέλη της επιτροπής, πως τα επεισόδια δεν πρέπει να χαρακτηριστούν εκτεταμένα. Και πως την κύρια ευθύνη φέρει ο διαιτητής της αναμέτρησης Ανδρέας Παππάς, ο οποίος δεν διέκοψε το παιχνίδι όταν είχαν ξεκινήσει τα γεγονότα. Με λίγα λόγια θα τονίσουν πως άλλα έκανε στην Λεωφόρο ο Παππάς και άλλα στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...