Ραντεβού για Καρατάσου

Από inpaok.com: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση -πριν τη λήξη της οποίας αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, η οποία αφορούσε μια διερευνητική κουβέντα μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την έκταση Καρατάσου, όπως έχει προταθεί στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββιδη.
Πηγή: inpaok.com
Ραντεβού για Καρατάσου

Η συζήτηση έγινε στη Μητρόπολη Νεάπολης μετά την πρόσκληση του Μητροπολίτη Βαρνάβα, με συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Άμυνας, του ΤΕΘΑ, του Δημάρχου Παύλου Μελά και εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκ μέρους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Γιώργος Γκουροβανίδης και ο Γιάννης Δημογιάννης (υπεύθυνος εγκαταστάσεων του Δικεφάλου).

Στη συνάντηση όλων των φορέων πραγματοποιήθηκε μια μη δεσμευτική ανταλλαγή απόψεων για το κατά πόσο ο χώρος μπορεί να παραχωρηθεί για αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όπως τονίζουν ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, Ο Ιβάν Σαββίδης εξετάζει όλες τις εναλλακτικές και όλες τις πιθανότητες πριν αποφασίσει αν θα εκδηλώσει πραγματικό ενδιαφέρον. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα παρθεί κάποια απόφαση χωρίς προηγουμένως να γίνει συζήτηση όλων των προϋποθέσεων.

Άλλωστε είναι δεδομένη η πρόθεση του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ανακατασκευής της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...