Πρώτη μάχη στην ΕΠΟ

Από inpaok.com: Δύο σημαντικές νομικές μάχες θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ μέσα σε δύο μέρες (16 και 17 Μαρτίου) προκειμένου να αποφύγει πιο βαριές τιμωρίες στο φινάλε της φετινής σεζόν.
Πηγή: inpaok.com
Πρώτη μάχη στην ΕΠΟ

Την Πέμπτη (17/3) απολογείται στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για τα επεισόδια του ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο που διακόπηκε και το κατηγορητήριο είναι πολύ βαρύ.

Πριν από αυτό όμως, η πρώτη μάχη θα δοθεί σήμερα (16/3), καθώς υπάρχει η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague λόγω του αναπτήρα που δέχθηκε ο Λαζαρίδης μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Οι επιτελείς του Δικέφαλου θα στηριχθούν και στο δεδικασμένο που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ενώ είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για αντικείμενο που δέχθηκε παίκτης του Πλατανιά από ερυθρόλευκους οπαδούς, τελικά μετά από έφεση, η ποινή μετατράπηκε μόνο σε χρηματικό πρόστιμο.

Εφόσον εξαλειφθεί η τιμωρία της έδρας για τα περιστατικό με τον Λαζαρίδη, τότε ο ΠΑΟΚ θα παίξει με κόσμο στο ματς με την Καλλονή την προσεχή Κυριακή (20/3 στις 17:15).

Από εκεί και πέρα σαφώς πιο δύσκολη είναι η 2η μάχη στην ΕΠΟ (Πέμπτη, 17/3), αυτή της εκδίκασης των γεγονότων του ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο που διακόπηκε με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ λόγω επεισοδίων στην Τούμπα, μετά από έντονες αντιδράσεις του κόσμου που ξεκίνησαν από τα λάθη του διαιτητή Παππά.

Εκεί ο Δικέφαλος κινδυνεύει εκτός από τιμωρία της έδρας (θα είναι από τρεις αγωνιστικές και πάνω) και με αφαίρεση βαθμών (το ελάχιστο είναι -3 βαθμοί αλλά θα είναι σκάνδαλο αν υπάρξει μεγαλύτερη αφαίρεση βαθμών) και η μάχη που θα δώσει το νομικό επιτελείο της ομάδας θα είναι οι ποινές να μείνουν στις ελάχιστες δυνατές τιμές τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...