Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και "Toner Hellas"

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες και ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των Αναλωσίμων και Εκτυπωτών, την «TONERHELLAS», με έδρα το 14 χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ» της προσπάθειας μας, για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016.
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και "Toner Hellas"

Σύντομη περιγραφή της TONERHELLAS

Η "TONERHELLAS" ιδρύθηκε το 2006 με έδρα το δήμο Θερμαϊκού και με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία αναλωσίμων για εκτυπωτές και μηχανές γραφείου. Η εταιρία μας διαθέτει συμβατά toners και ink cartridges υψηλής ποιότητας αλλά και γνήσια αναλώσιμα όλων των κατασκευαστών.

Το 2010 μεταφερθήκαμε σε νέες εγκαταστάσεις (αποθήκη, γραφεία) μέσω των οποίων μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας με μεγαλύτερη διαθεσιμότητα προϊόντων, καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες.

Το Σεπτέμβριο του 2011ακολούθησε εκ νέου μεταφορά της εταιρίας σε μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο 450 τ.μ. με σκοπό την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας.

Ένα χρόνο αργότερα, παρ' όλη την κρίση που διέπει την οικονομία της χώρας μας, η "TONERHELLAS" μεταφέρθηκε σε νέο μοντέρνο χώρο 1800 τ.μ. στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών ο οποίος εξυπηρετεί όλες τις λειτουργίες της εταιρίας (αποθήκη, γραφεία, καταστήματα λιανικής) ενώ από το Σεπτέμβριο του 2013 έχει επεκταθεί και στην αγορά της Κύπρου με πωλήσεις μέσω του site www.tonerhellas.com.cy.

Η επέκταση της εταιρίας συνεχίστηκε δυναμικά από τον Νοέμβριο του 2014 με νέο κατάστημα και αποθήκη στην Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 214) και νέο κατάστημα λιανικής το Δεκέμβριο του 2014 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν από τον Ιούνιο του 2015 πέντε νέα TONERHELLAS SPOTS σε Κέρκυρα, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Τρίκαλα και Λάρισα

Η "TONERHELLAS" στην προσπάθειά της για διαρκή ανάπτυξη και ποιότητα στα προϊόντα της, αποτελεί επισήμως τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των επώνυμων αναλωσίμων "PRINT RITE".

Η "PRINT RITE" προσφέρει πάνω από 4.000 προϊόντα στη δευτερογενή αγορά εκτυπωτών. Όλα τα προϊόντα παράγονται σε εκσυγχρονισμένα και άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια διαπιστευμένα με ISO 9001, ISO 14001 και IECQ HSPM QC 080000 πρότυπα. Η "PRINT RITE" είναι υπερήφανη για την καταγραφή των πάνω από 1.800 επίσημων πατεντών παγκοσμίως, από έξι θυγατρικές εταιρίες της, που κατέστη δυνατή μέσω σημαντικών επενδύσεων στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Σήμερα αποτελεί ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συμβατών αναλωσίμων παγκοσμίως με πολλές βραβεύσεις και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας αποτελούν οι απευθείας εισαγωγές, οι διαδικτυακές πωλήσεις και οι ειδικές συμφωνίες ενώ η προσήλωσή μας στις ανάγκες των πελατών μας και στην ποιοτικότερη τους εξυπηρέτηση μας καθιστούν μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες πώλησης αναλωσίμων πανελληνίως.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διοίκηση – Κεντ. Αποθήκη: 14ο χλμ. Θεσ/νίκης – Μουδανίων, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 57001.
Τηλ : 2310466675, Fax: 2310466678, [email protected] , www.tonerhellas.com

Διαβάστε ακόμη...