«Kαθαρός στόχος η 5η θέση»

Από arenafm.gr: Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε στον Arena fm για τον νέο σέντερ της ομάδας τον 25χρονο Αμερικανό Κιθ Κλάντον και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Kαθαρός στόχος η 5η θέση»

«Το πάρτε κανέναν παίκτη είναι μόνιμη επωδός τα τελευταία χρόνια. Το πιο βασικό είναι ότι ο παίκτης έπρεπε να έχει δράση αγωνιστική το προηγούμενο διάστημα για να μην χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Το δεύτερο ήταν τα ειδικά χαρακτηριστικά. Θέλαμε έναν παίκτη που θα έχει τα ριμπάουντ γιατί εκεί υστερούμε. Το τρίτο ήταν να έχουμε εικόνα για τον παίκτη.

Τον ξέρουμε τον Κλάντον, τα νούμερα που τον συνοδεύουν είναι πολύ καλά. Είναι καλός ριμπάουντερ, έχει μεγάλο άνοιγμα χεριών. Πριν δυο χρόνια τον είχε ξεχωρίσει ο Σταυρόπουλος και του είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Θέλουμε να μας βοηθήσει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Έχουμε το μάτι μας ανοιχτό και για κάτι άλλο για να έχει ο προπονητής μας το καλύτερο δυνατό.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να τελειώσει νικηφόρα το πρωτάθλημα και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, να τελειώσουμε 5οι το πρωτάθλημα και θα δούμε στη συνέχεια.

Χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα...

Διαβάστε ακόμη...