Θέλει Παπαμιμίκο Νο1 ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται έτοιμος να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Πηγή: sdna.gr
Θέλει Παπαμιμίκο Νο1 ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ!

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναμένεται σύντομα να παντρευτεί με την αγαπημένη ανιψιά του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, Σόνια Σαββίδη, μέσω της οποίας γνωρίστηκε και με τον μεγαλομέτοχο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη στήλη του Βασίλη Βέργη στη "Live Sport" ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί ότι ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει όλο το πακέτο για να λάβει κορυφαίο πόστο στον ΠΑΟΚ κι έχει ήδη καταλήξει στο ότι θα του καταθέσει σχετική πρόταση.

Μάλιστα το "αφεντικό" του Δικεφάλου θεωρεί ότι θα αποσπάσει τη θετική απάντηση του κ.Παπαμιμίκου, για τον οποίο εμφανίζεται να λέει στο περιβάλλον του ότι εντυπωσιάστηκε από τις γνώσεις, τις απόψεις και τον αποφασιστικό χαρακτήρα του.

Το θέμα βέβαια είναι ότι ο ίδιος δεν διαθέτει ποδοσφαιρική εμπειρία και παρ' ό,τι έχουν ήδη γίνει κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις, δεν είναι βέβαιο πως ο κ.Παπαμιμίκος θα αποδεχτεί την πρόταση. Ανασταλτικό δε παράγοντα αποτελεί και το γεγονός ότι στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ θα ήθελαν ένα πρόσωπο που να διαθέτει την ανάλογη πείρα και την τριβή με την ποδοσφαιρική καθημερινότητα κι ως εκ τούτου δεν βλέπουν με... καλό μάτι την περίπτωση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη...