Από τα έγκατα της γης στην επιφάνεια της… ο ΠΑΟΚ!!!

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, μετά την παράσταση του «Singing in the rain» (θα ζήλευε κι ο πρωταγωνιστής του το 1952, Τζιν Κέλι ορισμένες φιγούρες παικτών του Βλάνταν Ίβιτς) παρέμεινε 4ος με 41 βαθμούς.
Πηγή: metrosport.gr
Από τα έγκατα της γης στην επιφάνεια της… ο ΠΑΟΚ!!!

Η νίκη του κόντρα στον Παναιτωλικό ωφέλησε σοβαρά την υγεία του. Τούτο δε, καθώς το... καθεστώς αναμένεται να ρίξει με όλη του την λύσσα τον πέλεκυν της τιμωρίας επί των κεφαλών του «δικέφαλου»! Και να αφαιρέσει βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ ακολουθείται από τον Πανιώνιο στην 5η θέση με 40 βαθμούς, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 6η θέση και στην 7η θέση με 34 βαθμούς μετά από 26 αγωνιστικές. Ήτοι απομένουν 4 για τα πλέι οφ. Με άλλα λόγια; Κάθε αγώνας πλέον, για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είναι βήμα προσέγγισης ή απομάκρυνσης από την Ευρώπη...

Το πρόγραμμα δεν είναι κακό. Το πρόβλημα όμως, είναι εάν είναι καλός ο ΠΑΟΚ. Έχει καεί 0 κόσμος του – βλέπετε – στο γάλα, φυσά και στο γιαούρτι. Δηλαδή, ανησυχεί. Δεν εφησυχάζει. Κι επειδή το... καθεστώς δεν έχει μήτε ιερό, μήτε όσιο. Κι επειδή τα τραύματα... Οι πληγές του ΠΑΟΚ από την κάκιστη διαχείριση του Ιγκόρ Τούντορ και του Φρανκ Άρνεσεν επί 25 αγωνιστικές δεν κλείνουν δεν θεραπεύονται... Δεν κλείνουν σε 1 αγωνιστική, καταγράφουμε την αγωνία και την λαχτάρα του κόσμου του.

Η εικόνα της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς στο Αγρίνιο φυσικά, κι ήταν φως στο σκοτάδι στο οποίο οδηγήθηκε η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και του Φρανκ Άρνεσεν. Εξάλλου, αυτός ο ΠΑΟΚ είναι κτισμένος από τον Κροάτη και τον Δανό. Δεν προλαβαίνει ο (εμποτισμένος με ελληνική νοοτροπία...) Σέρβος να την γκρεμίσει και να την ξανακτίσει. Τι προλαβαίνει; Να την διαχειριστεί διαφορετικά. Όπως κι ξεκίνησε, να κάνει κόντρα στον Παναιτωλικό...

Η παράσταση «Singing in the rain», προχθές Σάββατο, κατά πως τα λέγαμε και χθες, Κυριακή οφείλεται μεν, στις αλλαγές στις οποίες οι παίκτες υπέβαλαν εαυτούς κι αλλήλους. Οφείλεται δε και στις αλλαγές οργάνωσης και λειτουργίας του ΠΑΟΚ. Έργο Βλάνταν Ίβιτς. Χριτς, χρατς.

Να μας συμπαθείτε όμως, όσοι διαφωνείτε αλλά... Δεν σπεύδουμε, να θεωρήσουμε πως ο πάντα σεμνός και ταπεινός Βλάνταν Ίβιτς ύψωσε ήδη τον ΠΑΟΚ. Δεν σπεύδουμε, να θεωρήσουμε πως ο Βλάνταν Ίβιτς έδιωξε από την Τούμπα τα μολυβένια σύννεφα κι έφερε τον λαμπρό ήλιο. Και συνάμα δεν σπεύδουμε, να θεωρήσουμε πως οι παίκτες από τη μία αγωνιστική στην άλλη απαλλάχθηκαν από τον κακό, τον κάκιστο τους εαυτό.

Απλά, θεωρούμε πως ο Βλάνταν Ίβιτς κι οι παίκτες του (όσοι είχαν απομείνει στην διάθεση του) έκαναν ένα βήμα αναρρίχησης από τα έγκατα της γης στην επιφάνεια της...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...