Ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ

Από arenafm.gr: Η ολοκληρωτική εμφάνιση του 26χρονου στόπερ στο Αγρίνιο, που μεταξύ των αμυντικών καθηκόντων του, έδωσε και δυο έτοιμα γκολ στον Στέφανο Αθανασιάδη, έφερε στην επιφάνεια και πάλι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: arenafm.gr
Ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ

Η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και σύμφωνα με τον νόμο, έχει την δυνατότητα να βγει στην αγορά και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ωστόσο δεν έχει εκφράσει επιθυμία να αλλάξει περιβάλλον.

Στην πραγματικότητα οι διαπραγματεύσεις της ΠΑΕ με την πλευρά του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες, με το έδαφος να είναι πρόσφορο, ούτως ώστε ο Βίτορ να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Έως το τέλος της κανονικής περιόδου, αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, αφού υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης και θα καμφθούν οι όποιες μικρές διαφωνίες υπάρχουν, στον οικονομικό τομέα.

Η θετική εικόνα του στα περισσότερα φετινά παιχνίδια, όπως επίσης και ότι βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί να βελτιώσει τα κακώς κείμενα στο παιχνίδι του, δίνουν θετικό πρόσημο στο... report του και για αυτό η ΠΑΕ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ

Πριν από λίγες μέρες, ένα δημοσίευμα ήθελε την σύζυγο του Μιγκέλ Βίτορ να μην θέλει να παραμείνει άλλο στην Θεσσαλονίκη, ζητώντας του να επιστρέψουν στην Πορτογαλία, ωστόσο αυτές οι φήμες διαψεύστηκαν. Είχαν προηγηθεί κάποιες δηλώσεις του 26χρονου αμυντικού, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, που προανήγγειλαν τις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας δημόσια την θέληση του να συνεχίσει στον Δικέφαλο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...