«Τρομεροί Ίβιτς και Σνάουτσνερ!»

Από inpaok.com: Έτοιμος να αποδείξει την αξία του και να κερδίσει μια θέση στην ομάδα είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ από το δανεισμό του στο Παραλίμνι.
Πηγή: inpaok.com
«Τρομεροί Ίβιτς και Σνάουτσνερ!»

Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου, γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1995 στην Καβάλα, ανήκει στο σύλλογο από το 2009, όταν κι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2012 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στις 9 Φεβρουαρίου 2013 με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Τη σεζόν 2015-15 αγωνίσθηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, καταγράφοντας 17 συμμετοχές και δύο γκολ στο ενεργητικό του.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τέλος, φόρεσε τη φανέλα του Παραλιμνίου, με το οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, φανερώνοντας αρκετά στοιχεία του ποδοσφαιρικού του ταλέντου, αφού πέτυχε πέντε τέρματα σε 19 εμφανίσεις. Πλέον, έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού ο κυπριακός σύλλογος δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα Play Offs. Το συμβόλαιό του με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο INPAOK για την εμπειρία του κυπριακού πρωταθλήματος, τους στόχους, που θέτει από εδώ και στο εξής, αλλά και το νέο προπονητικό δίδυμο της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Διαβάστε, αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία του στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα του Παραλιμνίου: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, από τις καλύτερες, που είχα στη μέχρι τώρα διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο. Ο δανεισμός μου ήταν μια απόφαση, που πάρθηκε από κοινού με τη διοίκηση κι εγώ επέλεξα την προοπτική της Κύπρου. Το σημαντικό είναι ότι είχα διαφορετικές παραστάσεις κι αποκόμισα αρκετά οφέλη από αυτό, που θα με βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας μου.»

Για το αν θεωρεί πως ο δανεισμός βοηθά έναν νεαρό ποδοσφαιριστή ή είναι καλύτερο να βρίσκεται στην ομάδα, ακόμη κι αν δεν αγωνίζεται: «Το να μένεις στην ομάδα και να μην αγωνίζεσαι, παίρνοντας μόνο κάποια πεντάλεπτα συμμετοχών, δεν σε βοηθάει. Μόνο και μόνο για να λες, απλά, ότι είσαι στον ΠΑΟΚ... Θεωρώ ότι είναι καλό να φεύγει ένας ποδοσφαιριστής ως δανεικός σε μια άλλη ομάδα και να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, ειδικά για τους νεαρούς αυτό είναι πολύ σημαντικό κι ωφέλιμο».

Για τους στόχους, που θέτει από΄ δω και πέρα στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος και περιμένω να πάρω την ευκαιρία για να αποδείξω την αξία μου. Έχω ένα χρόνο, ακόμη, συμβόλαιο με την ομάδα και το λόγο έχει αυτή για το τι μέλλει γενέσθαι. Εγώ νιώθω ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των δανεισμών μου και πλέον στοχεύω στο να παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

Για το νέο προπονητή του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς και το βοηθό του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: «Έχω συνεργαστεί και με τους δύο για ένα μικρό διάστημα στην Κ20, ενώ με τον Βλάνταν Ίβιτς υπήρξα και συμπαίκτης στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν απίστευτο χαρακτήρα, ενώ ως παίκτη γνωρίζουν όλοι την αξία του, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι γι' αυτό. Ως προπονητής, πλέον, για όσο καιρό τον έζησα κι από όλα όσα έχω μάθει .εχω να πω μόνο τα καλύτερα. Όλοι τον σέβονται και τον εκτιμούν. Αλλά και για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έχω σχηματίσει την πιο θετική εντύπωση. Πρόκειται για έναν τρομερό χαρακτήρα, από τους καλύτερους ανθρώπους, που έχω γνωρίσει».

Διαβάστε ακόμη...