«Μπράβο στον Σαββίδη, έβγαλε τρομερό εγωισμό…»

Από arenafm.gr: Ο Αντώνης Μαυρέας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την φετινή κακή εικόνα του «δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
«Μπράβο στον Σαββίδη, έβγαλε τρομερό εγωισμό…»

Αναφέρθηκε στην απόλυση Τούντορ, στον Βλάνταν Ίβιτς , στο απίστευτο φαινόμενο των θλάσεων αλλά και στον εγωισμό που έβγαλε ο Ιβάν Σαββίδης .

Όσα είπε ο πρώην άσος του «δικαφάλου» στον ArenaFM 89.4:

«Φέτος είναι η αλήθεια ότι έχουμε περάσει πολλά, από στεναχώριες και άλλα πολλά. Η αντικατάσταση του Τούντορ ήταν επιβεβλημένη . Ο Ίβιτς είναι ένα φρέσκο πρόσωπο και έκανε καλή δουλειά στους μικτούς. Οι πληροφορίες λένε ότι την δεδομένη στιγμή μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Όταν δεν πάει κάτι καλά το αλλάζεις. Είχαν μαζευτεί πολλά στον ΠΑΟΚ και ο Τούντορ δεν άλλαζε τίποτα γι΄αυτό και είπε ότι ήταν επιβεβλημένε η αλλαγή προπονητή».

Ο Σαββίδης ανέβασε πολύ τον πήχη φέτος και είναι κοντά ο ΠΑΟΚ να μείνει έξω από όλους του τους στόχους . Από όλη αυτή την κόντρα πάντως τώρα τελευταία, νομίζω ότι βγήκε κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ. Βγάζει έναν εγωισμό που μαρέσει ο πρόεδρος. Θα τον μεγαλώσει και άλλο ο ΠΑΟΚ. Μπράβο στον πρόεδρο, έχει βγάλει ένα φοβερό εγωισμό. Να ξέρουν όλοι ότι θα μας βρούνε μπροστά τους.

Πιστεύω ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά, ο ΠΑΟΚ θα μπει στην τετράδα και ελπίζω ο κόσμος να είναι κοντά και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. ΠΑΟΚ χωρίς τσαμπουκά, χωρίς εγωισμό, δεν γίνεται. Αν δεν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά δεν δικαίωσα ούτε να φοράς την φανέλα ,ούτε να είσαι σε κάποιο πόστο αυτό της ομάδα. Απλά είναι τα πράγματα. Πρέπει να αγριέψουν όλοι, με baby-face δεν παίζεις στον ΠΑΟΚ, βγάλτε τσαμπουκά, εγωισμό. Όλοι πρέπει να ανεβάσουμε τους τόνους».

Για τις πάρα πολλές θλάσεις: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, τόσα χρόνια παίζαμε μπάλα δεν το έχω ξανα δει αυτό το πράγμα. Λένε για τα γήπεδα, ξέρετε σε τι γήπεδα παίζαμε εμείς; Αυτά είναι δικαιολογίες, κάτι δεν γίνεται καλά και αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει. Δεν γίνεται όλη τη χρονιά να παίζεις με τόσους πολλούς τραυματισμούς».

Διαβάστε ακόμη...