30 προσκλήσεις στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών

Από paokvolley.gr: Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ θα λάβει 30 προσκλήσεις για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, που θα γίνει στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (26-27 Μαρτίου), ενώ τα εισιτήρια της διοργάνωσης θα διατεθούν αποκλειστικά στους αθλητές των Σωματείων – Μελών της ΕΟΠΕ και στους γονείς / κηδεμόνες αυτών.
Πηγή: paokvolley.gr
30 προσκλήσεις στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Γλυφάδας, παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, του Δήμου Γλυφάδας, των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4 (ΑΟΠ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), της ΕΛ.ΑΣ. και της ΔΕΑΒ, συζητήθηκαν τα μέτρα τάξης και όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν την μεγάλη γιορτή του αθλήματός μας, το Final 4 Κυπέλλου Ανδρών 2016, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (26 & 27 Μαρτίου 2016), αποφάσισε να διαθέσει τα εισιτήρια των αγώνων ΜΟΝΟ στα Σωματεία-Μέλη της ΕΟΠΕ.

Συγκεκριμένα, κάθε Σωματείο – Μέλος της ΕΟΠΕ (το οποίο θα λάβει και τη σχετική επιστολή από την Ομοσπονδία), μπορεί να αποκτήσει εισιτήρια για τους Αθλητές-Μέλη των Ομάδων τους, των οποίων τα δελτία έχουν εκδοθεί μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2016, ενώ επίσης, μπορεί να αποκτήσει Εισιτήρια και για τους Γονείς-Κηδεμόνες των ανήλικων Αθλητών του.

Τα εισιτήρια θα τιμώνται:
Σάββατο 26.3.2016 (2 αγώνες): 15 € (ενήλικες) & 5 € (ανήλικοι 12-18 ετών)
Κυριακή 27.3.2016 (1 αγώνας) : 15 € (ενήλικες) & 5 € (ανήλικοι 12-18 ετών)

Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο.
Τα εισιτήρια θα διατεθούν επίσης:
•Σε μη ενεργούς αθλητές/αθλήτριες που βρίσκονται στο αρχείο Μητρώου ΕΟΠΕ
•Στα Μέλη Διοικήσεων Σωματείων ΕΟΠΕ
•Στα Μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών
•Στα Μέλη του Συνδέσμου Προπονητών (ΣΕΠΠΕ)
•Στα Μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων αθλητών

Τα Σωματεία και οι άλλοι φορείς που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να κάνουν προεγγραφή για τα εισιτήρια που επιθυμούν για τους αθλητές/αθλήτριες και τους γονείς αυτών, αποστέλλοντας αναλυτική κατάσταση στην ΕΟΠΕ μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.
Η τελική κατανομή των εισιτηρίων ανά σωματείο θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αιτήσεων προεγγραφής, ενώ θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας.

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης
Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, του Δήμου Γλυφάδας, των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4 (ΑΟΠ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), της ΕΛ.ΑΣ. και της ΔΕΑΒ όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκαν τα μέτρα τάξης που θα ισχύουν στο Final 4 και πέρα από τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων που περιγράψαμε παραπάνω, οι τέσσερις ομάδες αποφασίστηκε να έχουν στη διάθεση τους από 30 προσκλήσεις για τις ανάγκες τους.

Επίσης προσκλήσεις θα διατεθούν και
•Στους γονείς, συζύγους και τέκνα των αθλητών των τεσσάρων ομάδων
•Στα Μέλη της διοίκησης και στα στελέχη της ΕΣΑΠ και των ΤΑΑ που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Volleyleague 2015-016
•Στα Μέλη των διοικήσεων των Ενώσεων Πετοσφαίρισης και Τοπικών Επιτροπών
•Στα Μέλη των διοικήσεων των Συνδέσμων Διαιτητών, της Ομοσπονδίας Διαιτητών, του Συνδέσμου Προπονητών Πετοσφαίρισης, του Συνδέσμου Παλαιμάχων αθλητών, του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Αθλητών
•Στα Μέλη ΔΣ ΕΟΠΕ και Χορηγούς

Το πρόγραμμα του Final 4

Οι αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ 2 και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 26 Μαρτίου
15:30, Παναθηναϊκός – ΑΟΠ Κηφισιάς
18:30, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Κυριακή 27 Μαρτίου
18:00, Τελικός

Διαβάστε ακόμη...