Τρεις κι ο… κούκος!

Από inpaok.com: Εκτός από την άσχημη βαθμολογική, αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας που έχει να αντιμετωπίσει ο Βλάνταν Ίβιτς, είναι υποχρεωμένος να βρει και τρόπους να καλύψει τις... θεώρατες τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ λόγω τραυματισμών!
Πηγή: inpaok.com
Τρεις κι ο… κούκος!

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει στη διάθεση του μόλις 17-18 υγιείς ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων παικτών της Κ20, καθώς 10 παραμένουν στα... πιτς λόγω τραυματισμών ή τιμωρίας.

Ας τους πάρουμε με τη σειρά...

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ
Ο Βούλγαρος φορ υπέστη, στις 16 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο και δεν υπολογίζεται για 1,5 μήνα. Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει άρχες Απριλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Καλά, αυτός έφυγε νωρίς... Ο μεγάλος φετινός άτυχος του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο στα τέλη του περασμένου έτους, στο ματς με τον Πλατανιά, και υπολογίζεται πλέον από τη νέα σεζόν.

Παναγιώτης Γλύκος
Διπλά άτυχος ο διεθνής τερματοφύλακας. Τραυματίστηκε στο ματς με την Ντόρτμουντ, ήταν έτοιμος (;) να επιστρέψει, αλλά έπαθε υποτροπή στον ορθό μηριαίο στις 18 Ιανουαρίου. Τότε γινόταν λόγος για 5-6 βδομάδες εκτός δράσης, δηλαδή κανονικά θα έπρεπε σιγά-σιγά να επιστρέφει. Ακόμα όμως κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Γκόικο Τσίμιροτ-Δημήτρης Χατζηίσαϊας
Έπαθαν θλάση σχεδόν...ταυτόχρονα πριν λίγες μέρες (7/3), δεύτερου βαθμού και στις δυο περιπτώσεις. Ο Βόσνιος υπολογίζεται να επιστρέψει σε 3-4 βδομάδες και ο 24χρονος στόπερ σε 6 βδομάδες. Μέσα με τέλη Απριλίου δηλαδή.

Ζάιρο-Ροντρίγκες
Άλλο ένα δίδυμο... τραυματιών που έμειναν off μαζί. Υπέστησαν θλάση στο ματς με τον Ατρόμητο (2/2) και θα μείνουν εκτός πλάνων μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Γιάννης Σκόνδρας-Εγιάλ Γκολάσα
Τελευταία μέλη του... κλαμπ των τραυματιών. Χθες (10/3) έμειναν προληπτικά στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και τους προσαγωγούς αντίστοιχα. Η σημερινή μαγνητική τομογραφία έδωσε σχετικά ευχάριστα, με τον Έλληνα μπακ να μένει εκτός δράσης για μερικές μέρες λόγω τενοντίτιδας και τον Ισραηλινό μέσο να βγαίνει «καθαρός».

Ρόμπερτ Μακ
Είναι ο μόνος που δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά φέτος (χτυπήστε κανένα ξύλο...), αλλά την έπαθε αλλιώς, με την αποβολή του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Εξέτισε μία αγωνιστική από τις 4 της τιμωρίας του. Έχει ακόμα κι αυτός...

Διαβάστε ακόμη...