Ο ΠΑΟΚτσής ένιωσε περήφανος χθες με την στάση του Σαββίδη!

Από metrosport.gr: Αν η μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για να παραδώσει το έμβασμα των 11 εκατομμυρίων ευρώ στο Δημόσιο μηδενίζοντας τα χρέη της ΠΑΕ, χαρακτηρίστηκε από όλους μας ιστορική, τότε η χθεσινή ίσως ήταν η μέρα εκείνη που ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έκανε να αισθανθεί περήφανος ο κόσμος του.
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚτσής ένιωσε περήφανος χθες με την στάση του Σαββίδη!

Το γράφω αυτό γνωρίζοντας όλοι ότι και κάνω αλλά και θα συνεχίσω να κάνω καλόπιστη κριτική στον μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που έχει κάνει άπειρα και σοβαρά λάθη αλλά και συνεχίζει να κάνει.

Ζώντας όμως χθες από κοντά όλα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, είμαι απόλυτος και καθόλου υπερβολικός: Ο Σαββίδης χθες εκπροσώπησε όπως θα ήθελαν τόσα χρόνια να δουν οι οπαδοί του, τον ΠΑΟΚ στα κέντρα αποφάσεων. Έχω καλύψει δεκάδες συνεδριάσεις. Θυμάμαι τον Ζαγοράκη που ποτέ δεν εμφανιζόταν, θυμάμαι τον Βρύζα που στις κρίσιμες ψηφοφορίες επέλεγε το "παρών". Θυμάμαι την εποχή που έστελναν τον Μάκη Γκαγκάτση που δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Το είχα παράπονο να έρθει κάποια στιγμή εκείνη η μέρα που ο ΠΑΟΚ θα ήταν ο πρωταγωνιστής σε μια συνεδρίαση.

Όχι στις εντυπώσεις αλλά στην ουσία. Και αυτό έγινε χθες. Ο Σαββίδης πήγε εκεί για να πει αυτά που ήθελε. Δεν πήγε εκεί για να είναι συναινετικός να είναι αρεστός. Ποτέ στο παρελθόν άνθρωπος του ΠΑΟΚ σε συνεδριάσεις δεν απευθύνθηκε σε ανθρώπους του Ολυμπιακού μιλώντας με τέτοιο τρόπο. Όλοι οι διάλογοι υπάρχουν σήμερα στην "Μ" και τους διαβάσατε χθες στο metrosport.gr. Αλλά ο τρόπος που μίλησε στον Θεοδωρίδη, στον Γιαννίκο και σε αυτούς που θεώρησαν ότι ο Σαββίδης θα αρκεστεί σε μια τοποθέτηση, μας αναγκάζει να πούμε ένα μεγάλο "μπράβο".

Και αν σκεφτεί κανείς ότι ο Καραπαπάς μετά το τέλος της συνάντησης μοίρασε στους ερυθρόλευκους ρεπόρτερ ότι "ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί με έναν κλόουν που είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας" δείχνει πόσο τους πείραξε ο τρόπος που τους αντιμετώπισε. Ο Σαββίδης πήρε χθες μια δέσμευση: "άνοιξα πόλεμο και ανεξάρτητα του κόστους θα τον κερδίσω". Δεν ξέρω αν θα έχει συμμάχους άλλες ομάδες, ξέρω ότι χθες ο Σαββίδης έκανε στην Αθήνα, αυτό που ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν είχε κάνει από τον ΠΑΟΚ. Άσχετα αν και στο παρελθόν θα μπορούσαν να είχαν κάνει αλλά δεν είχαν τολμήσει ή δεν είχαν διανοηθεί να κάνουν.

Γιώργος Ζαΐρης

Διαβάστε ακόμη...