Εθνική Αυστραλίας ο Αντώνης!

Από inpaok.com: Ο Τέρι Αντώνης κλήθηκε ξανά στην Εθνική ανδρών της Αυστραλίας!
Πηγή: inpaok.com
Εθνική Αυστραλίας ο Αντώνης!

Τον τελευταίο καιρό κέρδισε θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ, και πλέον κέρδισε ξανά και μία θέση και στην Εθνική Ανδρών των «Καγκουρό».

Ο μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε ξανά στην μεγάλη Εθνική των Αυστραλών και εκεί θα βρει έναν πρώην παίκτη του Δικέφαλου, τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Αυστραλίας!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της αυστραλιανής ομάδας, αποφάσισε να προχωρήσει σε ανανέωση του υλικού ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Εκτός από ορισμένα νέα πρόσωπα, κάλεσε ξανά και ορισμένους νέους που έχουν χρηστεί ήδη διεθνείς, οπότε ο Αντώνης θα πρέπει να δώσει το παρών του στα ματς με το Τατζικιστάν στην Αδελαΐδα στις 24/3 και με την Ιορδανία στο Σίδνεϊ στις 29/3.

Αναλυτικά οι διεθνείς κλήσεις της Αυστραλίας είναι οι εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Adam Federici (Bournemouth), Mitch Langerak (Stuttgart), Mat Ryan (Valencia)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Jason Geria (Melbourne Victory), Alex Gersbach (Rosenborg), Ryan McGowan (Henan Jianye FC), Josh Risdon (Perth Glory), Trent Sainsbury (Jiangsu Suning), Brad Smith (Liverpool), Matthew Spiranovic (Hangzhou Greentown), Bailey Wright (Preston North End)

ΜΕΣΟΙ

Terry Antonis (PAOK), Chris Ikonomidis (U.S. Salernitana 1919), Mile Jedinak (Crystal Palace), Massimo Luongo (Queens Park Rangers), Mark Milligan (Baniyas FC), Aaron Mooy (Melbourne City), Tom Rogic (Celtic)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Nathan Burns (FC Tokyo), Tim Cahill (Hangzhou Greentown), Apostolos Giannou (Guanghzhou R&F), Robbie Kruse (Bayer Leverkusen), Mathew Leckie (FC Ingolstadt 04)

Διαβάστε ακόμη...