Νίκη ούτε με… αίτηση!

Από inpaok.com: Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό με 2-1 στην Κομοτηνή για την 25η αγωνιστική της Super League ήρθε να δώσει συνέχεια σε ένα απίστευτα αρνητικό σερί του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Νίκη ούτε με… αίτηση!

Η παρατεταμένη περίοδος ντεφορμαρίσματος της ομάδας του Ίγκορ Τουντορ συνεχίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι και πλέον οι «ασπρόμαυροι» βλέπουν τις νίκες να έρχονται με το σταγονόμετρο. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει, μόλις, μία στα τελευταία έντεκα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο (τέσσερις ισοπαλίες κι έξι ήττες) φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις «χτυπητές» αδυναμίες του, που δεν μπορεί να διορθώσει με τίποτα τους τελευταίους δυόμιση μήνες.

Σε συνδυασμό, δε, με το ότι ο Δικέφαλος έχασε έναν αγώνα στον οποίο κατάφερε να προηγηθεί, γίνεται άμεσα αντιληπτή η έλλειψη ψυχολογίας, πίστης, αυτοσυγκέντρωσης κι αποφασιστικότητας από τους παίκτες του στις δυνατότητές τους. Αυτή ήταν η ενδέκατη φορά, συνολικά, που ο ΠΑΟΚ να χάνει ένα παιχνίδι στο οποίο είχε πάρει το προβάδισμα στο σκορ σε όλες τις διοργανώσεις, που συμμετείχε από την αρχή της σεζόν, ενώ οι βαθμοί, που έχει απολέσει, εξ' αιτίας αυτής της αγωνιστικής του συμπεριφοράς, αγγίζουν τους 14 σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος!

Έτσι, η μία και μοναδική επικράτηση των «ασπρόμαυρων» εναντίον του Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική φαντάζει με «όαση» στην... έρημο των υπόλοιπων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Δείτε, αναλυτικά, την τραγική πορεία του ΠΑΟΚ στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις του:

20/1, 16η αγωνιστική: Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1-1
24/1, 19η αγωνιστική: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0
27/1, προημιτελικά κυπέλλου: Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-1
30/1, 20η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1
7/2, 21η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-0
11/2, προημιτελικά κυπέλλου: ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 0-0
14/2, 22η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Ηρακλής 0-1
21/2, 23η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2
27/2, 24η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0 *
2/3, ημιτελικός κυπέλλου: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-2
6/3, 25η αγωνιστική: Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 2-1

Διαβάστε ακόμη...