Η Macron πέρασε την Nike!

Από inpaok.com: Υπήρχαν μεγάλες αμφιβολίες από πολλούς με την αλλαγή εταιρίας ένδυσης του ΠΑΟΚ φέτος, αλλά η επιλογή των υπευθύνων του μάρκετινγκ αλλά και του ίδιο του γιου του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, φαίνεται πως είναι πετυχημένη!
Πηγή: inpaok.com
Η Macron πέρασε την Nike!

Φέτος οι πωλήσεις των επίσημων εμφανίσεων, είναι αρκετά αυξημένες σε σχέση με πέρσι και αυτό παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη σεζόν, η ομάδα ήταν για αρκετούς μήνες στην πρώτη θέση τoυ βαθμολογικού πίνακα.

Οι φανέλες που έδωσαν μεγάλη ώθηση στον εμπορικό τμήμα των ασπρόμαυρων ήταν η τρίτη εμφάνιση, που είναι παραλλαγής και συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ αλλά και η επετειακή ρετρό φανέλα, που έκανε αίσθηση και «φεύγει» σε ικανοποιητικούς ρυθμούς παρά την υψηλή τιμή της.

Να σημειώσουμε πως μόνο η Macron σχεδιάζει επίσημες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις παραλλαγής ενώ ήταν και αρκετά πιο διαλλακτική ,για τις αλλαγές που ήθελε ο ΠΑΟΚ στις φανέλες, όπως την ρετρό που την σχεδίασε αποκλειστικά για τον Δικέφαλος και για αυτό προτιμήθηκε η ιταλική εταιρία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...