Κοροϊδεύουν οι υπάλληλοι του ΟΣΦΠ!

Από inpaok.com: Όλη η υγιώς σκεπτόμενη ποδοσφαιρική Ελλάδα, έχει αγανακτήσει με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Πηγή: inpaok.com
Κοροϊδεύουν οι υπάλληλοι του ΟΣΦΠ!

Όλοι ακόμα και οι ξένοι που αγωνίζονται στην Super League, βλέπουν τι γίνεται και αφουγκράζονται την αγανάκτηση του κόσμου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ (δείτε εδώ), ενός ανθρώπου ξένου προς την ελληνική νοοτροπία, ο οποίος δήλωσε πως θα έπαιρνε ακόμα σκληρότερα μέτρα, παρότι πλήττεται και ο ίδιος και η ομάδα του αγωνιστικά, αντιλαμβάνεται ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά. Αυτή των υπαλλήλων του ΟΣΦΠ, οι οποίοι εθελοτυφλούν και δείχνουν να ζουν στον... δικό τους κόσμο. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά Μάρκο Σίλβα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα επεισόδια της Τούμπας, αποφεύγοντας όμως να μιλήσει για την... ταμπακιέρα και τις διαιτητικές αποφάσεις του Ανδρέα Παππά και των συνεργατών του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Ρομπέρτο ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μέσω twitter επιδεικνύοντας... κοντή μνήμη καθώς «ξέχασε» το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα, τότε που αποθέωνε τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Το οξύμωρο είναι ότι οι υπάλληλοι του ΟΣΦΠ που τώρα εθελοτυφλούν και προσπαθούν να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο, αν βρίσκονταν σε άλλη ελληνική ομάδα θα έλεγαν τα ίδια που λένε τώρα οι συνάδελφοι τους, βλέποντας την κατάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου να έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Διαβάστε ακόμη...