Πρώτη σύγκρουση με ΕΠΟ στην Γενική Συνέλευση του Ιουλίου

Από soccerplus.gr: Η συνάντηση της συμμαχίας των τριών (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), στην οποία συμμετείχαν από πλευράς Τριφυλλιού οι Αλαφούζος, Παναγόπουλος, από την Ενωση οι Μελισσανίδης, Δέδες και από τον ΠΑΟΚ οι Μίχελ και Σαββίδης μέσω skype, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.
Πηγή: soccerplus.gr
Πρώτη σύγκρουση με ΕΠΟ στην Γενική Συνέλευση του Ιουλίου

Από την συνάντηση προέκυψε πως το μέτωπο των τριών παραμένει αρραγές παρά τα δημοσιεύματα και τις εκτιμήσεις περί του αντιθέτου. Δεύτερον επαναβεβαιώθηκε πως στόχος είναι η άμεση ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ η οποία θεωρούν πως μεροληπτεί υπέρ του Ολυμπιακού συστηματικά μέσω της διαιτησίας.

Η διαφοροποίηση που υπάρχει στο θέμα της ΕΠΟ είναι ότι η πρώτη κίνηση για την αποσταθεροποίηση αν όχι την πτώση του συστήματος, θα γίνει στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του προσεχούς Ιουνίου και όχι αναγκαστικά τον Οκτώβρη που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές.

Άλλες αποφάσεις δεν ελήφθησαν παρά μόνο η παρουσία των Αλαφούζου, Σαββίδη και Μελισσανίδη για πρώτη φορά, στην άτυπη σύσκεψη που κάλεσε ο πρόεδρος της Super League, Γ. Μποροβήλος τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ στα νέα γραφεία του συνεταιρισμού τα οποία θα εγκαινιαστούν όπως αρμόζει σε αυτή την Super League....

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...