Καραπαπάς όπως Γκέμπελς

Από inpaok.com: Ο Ολυμπιακός εκτός από τον καλύτερο Έλληνα βουτηχτή (ή δύτη αν προτιμάτε), τον Φορτούνη, διαθέτει και τον καλύτερο Έλληνα προπαγανδιστή.
Πηγή: inpaok.com
Καραπαπάς όπως Γκέμπελς

Ο Γκέμπελς έχει αρχίσει να μοιάζει... μαθητούδι μπροστά του!

Ο λόγος για τον διευθυντή επικοινωνίας (και... προπαγάνδας) του Ολυμπιακού, τον Κώστα Καραπαπά ο οποίος από το πόστο που έχει αναλάβει στην ομάδα του Πειραιά προσπαθεί κάθε τόσο να μας πείσει ότι... η γη είναι επίπεδη και ότι ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση...

Τα ερυθρόλευκα πρόβατα τα πιστεύουν αυτά. Αν το πει αυτός (με εντολή του Βαγγέλα ή χωρίς, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία πια...), τότε και η γη είναι επίπεδη, και ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση και ο γάιδαρος πετάει.

Ο ερυθρόλευκος Γκέμπελς έσπευσε να δικαιολογήσει τον Παππά μετά το ματς της Τούμπας (ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ) για το πέναλτι που δεν έδωσε στην ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο και εξέφρασε την αγανάκτησή του για όλα μέσω facebook, αναφερόμενος και στα επεισόδια της Τούμπας.

Εκεί έγραψε:

«Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε. Ένα παιχνίδι για 0-5 το πήγαν πάλι στην μιζέρια. Περιμένουμε να μας πουν για τα πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο μέρος, για τις υποσχέσεις ότι το γήπεδο θα είναι εκκλησία, για τα κουτσαβάκια που πήγαν να προσβάλλουν τον προπονητή μας στην συνέντευξη Τύπου αλλά σε μας αυτά δεν περνάνε. Περιμένουμε να μας πουν για τις φωτοβολίδες που έπεφταν ασταμάτητα, για τα δακρυγόνα και τους 'αιχμαλώτους' οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια μας.

Αυτή ήταν η φιλοξενία τους. Να μας πουν για την διακοπή του αγώνα που δεν έγινε γιατί εμείς είμαστε Ολυμπιακός και είπαμε να παίξουμε. Να μας πει ο ΟΤΕ γιατί δεν ξανάδειξε το πρώτο ριπλέι στην θέση του Καπίνο που φαίνεται ότι βρίσκει μπάλα και μετά αυτή χτυπάει στο χέρι του Μακ. Χαιρετίσματα λοιπόν στους πικραμένους... Προχωράμε».

Διαβάστε ακόμη...