Ο εκλεκτός του Ιβάν για την ανατροπή της ΕΠΟ!

Από onsports.gr: Από τη Θεσσαλονίκη η ανατροπή του συστήματος – Πιο έντονη από ποτέ η πιθανότητα υποψηφιότητας για την προεδρία της ΕΠΟ από τον Βαγγέλη Γραμμένο
Πηγή: onsports.gr
Ο εκλεκτός του Ιβάν για την ανατροπή της ΕΠΟ!

Στο ξέσπασμα Σαββίδη για όσα έγιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, υπήρξε αναφορά και στις εκλογές της ΕΠΟ. Για την ακρίβεια ο Ιβάν είπε: «Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από τη Θεσσαλονίκη».

Κι όσο πλησιάζουν οι εκλογές της ΕΠΟ τόσο θα ξεκαθαρίζει και το τοπίο των προσώπων που θα διεκδικήσουν το δακτυλίδι. Κι αν μέχρι στιγμής έχει εκδηλώσει επίσημα υποψηφιότητα μόνο ο νυν πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης και διαρρέει ότι η αντιπολίτευση δεν θα κατεβάσει υποψήφιο και πως δύσκολα θα συμπληρωθούν 8 Ενώσεις για την αντίπαλη υποψηφιότητα, από το Βορρά τα νέα είναι διαφορετικά.

Κυκλοφορεί έντονα πως ο πρόεδρος της Ένωσης Μακεδονίας, εκ των μεγαλύτερων Ενώσεων της χώρας και παραδοσιακά κόντρα στο σύστημα, Βαγγέλης Γραμμένος ετοιμάζεται για την προεδρία της ΕΠΟ. Ξεκάθαρα με τις ευλογίες του Ιβάν από το βράδυ της Τετάρτης.

Δεν το έχει δημοσιοποιήσει ακόμα και ούτε πρόκειται. Είναι άνθρωπος άλλωστε που δεν του αρέσουν τα λόγια και προτιμά τις πράξεις. Ο δικηγόρος στο επάγγελμα είναι άφθαρτος και απέναντι σε όσους λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια.

Έχει εκφράσει πάμπολλες φορές την αντίθεσή του με τις πρακτικές του Γκιρτζίκη, που δεδομένα αποτελεί συνέχεια του Γιώργου Σαρρή στο θώκο. Ήρθε αντιμέτωπος ακόμα και με... ερυθρόλευκο αντίπαλο στις εκλογές της Ένωσής του και παρά το γεγονός ότι στο λιμάνι έταξαν λαγούς με πετραχήλια για να πάρουν την ΕΠΣ Μακεδονίας, ο Γραμμένος τις κέρδισε σπαθάτα.

Διαβάστε ακόμη...