«Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει 2-0 τον Ολυμπιακό σήμερα»

Aπό metrosport.gr: Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα νικήσει 2-0 τον Ολυμπιακό σήμερα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόνι Γκονζάλες:

Για το σημερινό ντέρμπι: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι σε ό,τι έχει σχέση με το πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσει βάση ο ΠΑΟΚ γιατί είναι η μοναδική ελπίδα που του έχει μείνει φέτος, αλλά πρέπει να κυνηγήσει και τα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι 2-3 σκαλοπάτια πάνω, οπότε είναι πολύ δύσκολο για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι ο ΠΑΟΚ και αν ο Ολυμπιακός κάνει κοιλιά: «Σε μια σεζόν είναι δύσκολο για μια ομάδα να παίζει συνεχώς καλά. Μόνο η Μπαρτσελόνα το καταφέρνει. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια κοιλιά και τώρα κάνει ο Ολυμπιακός. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρέπει να δούνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στον ΠΑΟΚ, παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει ο ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι που χρειάζεται. Αυτό λέει πολλά για τον ΠΑΟΚ και είναι πολύ θετικό, καθώς φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει μέλλον αφού εμπιστεύεται νέα παιδιά σε τέτοια ματς.

Για το γκολ που είχε βάλει σε ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα: «Δεν περιγράφεται το αίσθημα μέσα στην Τούμπα όταν σκοράρεις. Μετά μου κάνουν πέναλτι και το εκτέλεσε ο Κονσεϊσάο. Είναι φοβερό αίσθημα»

Για το ποιοι θα κρίνουν το παιχνίδι: «Το βλέπω ομαδικά. Σε αυτές τις ομάδες δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον παίκτη. Πρέπει να παίζουν ομαδικά και να ρολάρουν για να έρθει το καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουν έντεκα εναντίον έντεκα και ο καθένας να βοηθάει τον άλλον».

Για τη διαιτησία: «Το επιτρέπουν οι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Λένε ότι βοηθάνε τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να το δω έτσι. Πιστεύω στον άνθρωπο και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, όπως και οι ποδοσφαιριστές. Κάποιοι παίκτες χρησιμοποιούν την ταχύτητα, άλλοι την τεχνική, άλλοι την εμπειρία».

Για τις αλλαγές του Τούντορ στο σύστημα: «Θα πω τι θα έκανα εγώ και οι περισσότεροι προπονητές. Πρέπει να δεις το υλικό που έχεις. Αυτό έκανε ο Τούντορ στην αρχή και είδε ότι δεν πήγαιναν τα πράγματα. Δεν πήρε παίκτες τα Χριστούγεννα. Πιστεύω ότι αν έχεις μια ιδέα πρέπει να πεθαίνεις γι' αυτήν. Ανάλογα τον αντίπαλο μπορείς να αλλάξεις πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο αν άλλο δουλεύεις στην προετοιμασία και άλλοι χρησιμοποιείς. Είναι δύσκολο για τον ποδοσφαιριστή».

Για τη στήριξη του Σαββίδη στον Τούντορ: «Είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει υπομονή για να δούμε έργο. Αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης θα ήμασταν πολύ χάλια, να το ξέρει ο κόσμος αυτό. Αν πάρουμε το Κύπελλο δεν θα είναι ευχαριστημένος ο κόσμος με τον Τούντορ; Αφού πίστεψε ότι πρέπει να τον κρατήσει, ας τον στηρίξουμε».

Η πρόβλεψή του για το παιχνίδι: «2-0 θα μου άρεσε να νικήσει ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...