Το ματς με τον Ολυμπιακό αρχίζει από μηδέν παθητικό

Από metrosport.gr: Τις τελευταίες μέρες όλοι στον ΠΑΟΚ εστιάζουν στο κομμάτι της διαχείρισης σε ό,τι έχει να κάνει με τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: metrosport.gr
Το ματς με τον Ολυμπιακό αρχίζει από μηδέν παθητικό

Δεν χρειάζεται να επιμείνουμε πολύ στο πώς πρέπει να φερθεί ο κόσμος. Το αναλύσαμε αρκετά και το υπερτόνισε με εύστοχο τρόπο η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της. «Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα» είναι το μήνυμα που στέλνει και αυτό τα λέει όλα.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ίγκορ Τούντορ κυρίως (και κατά δεύτερο, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος) προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του την ιδιαιτερότητα του Κυπέλλου. Ότι το ματς ουσιαστικά είναι το πρώτο από τα δύο ημίχρονα που θα παιχθούν κόντρα στον Ολυμπιακό. Και γι' αυτό ο βασικός στόχος είναι το μηδέν παθητικό. Ο Κροάτης ζητά από τους παίκτες να βγούνε στην επίθεση παίρνοντας όσα ρίσκα επιτρέπει η σημασία του αγώνα.

Αυτό είναι το κομμάτι που απαιτεί ωριμότητα. Και για μία ομάδα με τον νεανικό ενθουσιασμό του ΠΑΟΚ που θα γίνεται ακόμη πιο έντονος από τη φλόγα της κερκίδας αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για διαχείριση. Η λογική λέει πώς ίσως χρειαζόταν και κάποιος έμπειρος παίκτης στην ενδεκάδα, όμως, η εξαιρετική εικόνα που βγάζει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς κάνει τον Τούντορ να επιμένει στο πλάνο που σταθερά εφαρμόζει από το ματς με τον Παναθηναϊκό και μετά.

Διαβάστε ακόμη...