Πρόβλημα : Ποιος θα σπικάρει στην Τούμπα;

Από thessports.gr: Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το Κύπελλο κι αυτό είναι ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου, από κάθε άποψη.
Πηγή: thessports.gr
Πρόβλημα : Ποιος θα σπικάρει στην Τούμπα;

Η κατάντια είναι πως υπάρχει δυσκολία ακόμη και να επιλεγεί ο δημοσιογράφος που θα περιγράψει το παιχνίδι για την τηλεόραση του ΟΤΕ.

Είναι τέτοια η πίεση που δέχονται οι δημοσιογράφοι, που αν υπήρχε θέμα επιλογής, κανείς δεν θα ήθελε να περιγράψει αυτό το παιχνίδι.

Είναι προφανές ότι η μία ομάδα ή ή άλλη, δεν τρελαίνονται με την ιδέα να περιγράψουν το παιχνίδι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι (πιο κομψά δεν γράφεται) κι έτσι η επιλογή είναι δύσκολη.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, για το παιχνίδι της Τούμπας θα προορίζονταν ο Γιώργος Θαναηλάκης, αλλά μετά την περιγραφή του στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Άντερλεχτ και τα σχόλια, που ακολούθησαν, αυτό είναι πια αδύνατο.

Φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι "μια στάση εργασίας την Τετάρτη θα λύσει το πρόβλημα"... Ίσως τελικά μας αξίζουν (όλους μας, αλλά και το ποδόσφαιρο της πλάκας που έχουμε) "βουβοί" αγώνες.

Είναι ένα θέμα που ασφαλώς θα πρέπει να προβληματίσει όχι μόνο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και τις δημοσιογραφικές ενώσεις, αλλά και τις υπερκείμενες αρχές, αθλητικές ή πολιτικές.

Είμαστε στη χώρα που το κανάλι που πληρώνει αδρά το πρωτάθλημα δεν επιτρέπει σχόλια για διαιτητικές αποφάσεις για να προστατεύσει τους δημοσιογράφους του, που σε άλλα ΜΜΕ, δημοσιογράφοι χάνουν τις δουλειές τους, αν βλέπουν αυτά που βλέπει όλος ο κόσμος.

Βλέπε, άκου, σώπα, είναι το σλόγκαν.

Το ποδόσφαιρο πιάνει πάτο γενικώς κι αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί σοβαρά κανέναν.

Διαβάστε ακόμη...