«Ετοιμάσαμε εκπλήξεις για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη!»

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, Κώστας Ευκαρπίδης, αλλά και ο πρόεδρος των Ποντίων της Νέας Υόρκης, Δημήτρης Μολοχίδης, και μίλησαν για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ιβάν Σαββίδη στη μεγαλούπολη της Αμερικής.
Πηγή: metrosport.gr
«Ετοιμάσαμε εκπλήξεις για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ευκαρπίδη:

Για το γεγονός ότι ο Σαββίδης θα δει μαζί με τον κόσμο το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δουλεύουμε πυρετωδώς. Θα τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο. Θα δούμε τον αγώνα με τον Αστέρα μαζί σε καφετέρια της Αστόρια. Το πρότεινε και το επιθυμεί ο ίδιος αυτό. Μας είπε ότι θέλει να δει το παιχνίδι μαζί μας και μας ζήτησε να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες».

Για το πως κανονίστηκαν οι λεπτομέρειες: «Μιλούσαμε με το γραφείο του Σαββίδη. Είχαμε επικοινωνία και με τους Κομνηνούς, οπότε έγινε συνδυαστικά η συνεργασία. Εδώ είναι Νέα Υόρκη και βλέπουμε τα παιχνίδια μαζί με Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς. Είναι ενδιαφέρον αυτό. Πειραζόμαστε μεταξύ μας σε κόσμιο κλίμα».

Για τις εκδηλώσεις: «Το Σάββατο θα έρθει το μεσημέρι για το παιχνίδι και το απόγευμα είναι ο ετήσιος χορός των Κομνηνών. Θα τιμηθεί ο Σαββίδης. Την Κυριακή θα έρθει στην κοπή της πίτας και θα τον βραβεύσουμε. Θα του απευθύνουμε και ερωτήσεις, γιατί θα είμαστε σε τετ α τετ με τον πρόεδρο, κάτι που δεν γίνεται ποτέ. Έχουμε ετοιμάσει ερωτήσεις. Είμαστε μακριά από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ».

Για το περιεχόμενο των ερωτήσεων: «Ενδιαφερόμαστε για το όνομα του ΠΑΟΚ. Θα μας ενδιέφερε αν θα έρθει να κάνει τουρνουά στη Νέα Υόρκη, όπως έχουν κάνει και άλλες ομάδες. Μας ενδιαφέρει αν θα φτιάξει ακαδημίες εδώ. Για το αν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και αν θα βγάλει πιο γρήγορα αποφάσεις η δικαιοσύνη. Δεν είναι ότι χάνουμε πρωταθλήματα μόνο, αλλά χάνουμε και χρήματα, άρα πρέπει να προστατέψει την επένδυσή του. Με άλλη διοίκηση και χωρίς χρήματα ο ΠΑΟΚ πήγαινε καλύτερα, τώρα δεν υπάρχει αυτή η απόδοση. Θα τον ρωτήσουμε την άποψή του για τον λόγο που συμβαίνει αυτό».

Για τις εκπλήξεις που του έχουν ετοιμάσει: «Θα του ετοιμάσουμε μια έκπληξη. Το ένα είναι μια φανέλα του συλλόγου της Νέας Υόρκης με το όνομά του πίσω, το άλλο είναι ένα βιβλίο με την ιστορία των Ελλήνων εδώ και το άλλο είναι ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Αστόρια. Αυτά σκεφτήκαμε. Τι άλλο θα μπορούσαμε να του δώσουμε; Να του δώσουμε μία γεύση της πραγματικότητας και την πορεία του Ελληνισμού εδώ. Άκουσα ότι έρχεται πρώτη φορά. Ο άνθρωπος έρχεται εδώ για τρεις ημέρες. Μας δίνει πάρα πολύ χρόνο. Ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας και κάθε μέρα από το πρόγραμμά του μας δίνει χρόνο. Δεν ξέρω αν θα τον πάμε στο αεροδρόμιο, αλλά θα πρέπει να τον ξεπροβοδίσουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μολοχίδη:

Για τον Σαββίδη: «Έρχεται ο Σαββίδης και σε τρεις μέρες είναι ο χορός και η συνάντηση που ετοιμάζουμε. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι μεγάλος παράγοντας του ποντιακού ελληνισμού. Έχει συνεισφέρει και τον φωνάξαμε για να τον τιμήσουμε για την προσφορά του. Έχουμε συναντηθεί αρκετές. Το ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν είναι στις ειδικότητές μου. Παρακολουθώ τον Τύπο και τα γεγονότα και είναι σημαντικότατη η προσφορά του στον ΠΑΟΚ».

Για το ότι ακόμα δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα: «Θέμα χρόνου είναι να έρθουν τα αποτελέσματα. Θα έπρεπε να του δώσουν λίγο περισσότερο χρόνο. Δεν μπορείς να κάνεις αμέσως αλλαγή, όταν κάποιος έχει όλες τις ανέσεις και παίρνει τα λεφτά από το Champions League. Όσα λεφτά και να βάλει δεν μπορεί να καλύψει αμέσως το κενό 15 χρόνων».

Για τις εκδηλώσεις: «Ξεκινάμε με ένα ποντιακό μουχαμπέτι. Έρχεται σε ένα μικρό αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Είναι στο Νιου Τζέρσεϊ. Δεν έρχεται με αεροπλάνο της γραμμής, έρχεται με ιδιωτικό. Θα μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο. Είναι 2-3 πολύ καλά στο Μανχάταν. Θα έχουμε γλέντι μέχρι αργά το βράδυ. Θα έχουμε μουσικούς και το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο. Την επόμενη μέρα θα γίνει συνάντηση με πολιτικούς της περιοχής. Είναι καλεσμένοι πέντε ομοσπονδιακοί της Νέας Υόρκης και άλλοι από εδώ την Αστόρια. Θα φύγει Δευτέρα απόγευμα ο Σαββίδης από εδώ».

Για την ομάδα που υποστηρίζει: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με το ποδόσφαιρο. Δεν παρακολουθώ. Είμαι Κατερινιώτης και υποστηρίζω τον Πιερικό».

Διαβάστε ακόμη...