Π.Α.Ο.Κ. - Ξάνθη, "με τα μάτια" του Olivares

Το παλιό μου παλτό τραγούδησε ο Fernando Santos για το καφέ δερμάτινο και τον Vladan Ivic και ανέβηκε στην τρίτη θέση του top-16 .
Olivares
Π.Α.Ο.Κ. - Ξάνθη, "με τα μάτια" του Olivares
Το παλιό μου παλτό τραγούδησε ο Fernando Santos για το καφέ δερμάτινο και τον Vladan Ivic και ανέβηκε στην τρίτη θέση του top-16 .

Τα σχόλια μου για την απόδοση των παικτών:

Χαλκιάς: Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν εκνευριστικά αργόμισθος την εποχή που έχουν κοπεί και τα stage. Θα μπορούσαμε να εξοικονομήσουμε χρήματα εκμεταλλευόμενοι την καλή μας άμυνα και την επιθετική ανυπαρξία των άλλων πληρώνοντας τους τερματοφύλακες part-time μεροκάματο για να μπαίνουν και να παίζουν για 2-3 φάσεις ανά αγώνα. Σε μία από αυτές στο 65' μπλόκαρε από κοντά τη κεφαλιά του πεντασύμφωνου Σκρμπά και στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να κάνει χρήση της ασφαλιστικής περίθαλψης και να αντικατασταθεί τραυματισμένος για δεύτερο συνεχόμενο παιγνίδι.

Snaucner: Ο διεθνής Πολωνός επιλέχθηκε για να αντιμετωπίσει τον μοναδικό επικίνδυνο παίκτη της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων τον Πόϊ τον οποίο και κατσαβίδιασε φέρνοντας τον βόλτες στα δεξιά. Τον έχασε μόνο στη φάση του 70' όταν μετά από πούλημα της μπάλας του Cirillo στο χώρο του κέντρου ο Αργεντινός, που έγινε αφορμή να έρθει ο Santos στον Π.Α.Ο.Κ. σκοράροντας στο τελευταίο ματς του Παράσχου, πέρασε και έβγαλε ωραία για τον Φλίσκα που απέφυγε το Μαλεζά με σπάσιμο και έβγαλε τετ-α τετ τον Αμπίνα, το σουτ του οποίου έδιωξε με τα πόδια ο Δαρείος.

Ήταν επιτακτική ανάγκη να ανέβει πλαγιοκοπώντας πολύ περισσότερο σε αυτό το ματς και το έκανε κατά κόρον αλλά τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Στο 30' έβγαλε ωραία κάθετη στον Παπάζογλου ο οποίος γύρισε και σούταρε με τη μία άουτ και όχι κόρνερ που έδωσε ο βοηθός. Αποπειράθηκε να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. στο 39' όταν μετά από μπάσιμο και σέντρα του Vierinha και κεφαλιά απόκρουση του Βάλλα έπιασε δεξί μονοκόμματο που έδιωξε ο γλωσσοδέτης κόρνερ. Στο 62' πήρε το από το Garcia άνοιγμα που φώναζε «ανέβα» και έβγαλε ωραία σέντρα που μπλόκαρε ο Συμφωνίξ. Όσο πιο πολλά παιγνίδια παίρνει τόσο θα ανεβαίνει και θα σφίγγει η ζώνη στις ζωές των άλλων.

Lino: Ήταν αυτός που είχε περισσότερη διάθεση να πλαγιοκοπήσει από όλους στο πρώτο ημίχρονο και ο επιτετραμμένος του Santos για το κατέβασμα της μπάλας. Έκανε τρίτο συνεχόμενο καλό παιγνίδι επιθετικά απέναντι σε μικρότερο αντίπαλο καθώς ήταν δραστήριος και με τα Γιάννινα και τον Όφη και πιστώθηκε επιτέλους την πρώτη του ασσίστ στο πρωτάθλημα. MVBM (Most valuable body member) το λαρύγγι του Ροζάριο που βγήκε απευθυνόμενο στον Sorlin για να παίξει το κόρνερ με πάσα ώστε να βγάλει αυτός τη σέντρα στη σειρά του τον 32χρονο Ivic.

Ξεκίνησε εκτελώντας φαλτσαριστά ένα φάουλ στο 4' το οποίο από στραβοκλωτσιά του Παπαδημητρίου πέρασε ξυστά από το δοκάρι. Στο 18' έβγαλε ωραία συρτή σέντρα που πρόλαβε οριακά να διώξει ο Βάλλας προ του Παπάζογλου, ενώ στο 37' είχε ωραία λόμπα στον Vierinha ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ για να μπει στην περιοχή. Στο 56' συνέκλινε στον άξονα και έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ivic το σουτ του οποίου έδιωξε με τα πόδια ο πως τον λένε. Είναι κρίμα που ο τραυματισμός του Χαλκιά αφαίρεσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ ο καλύτερος βραζιλιάνος που έχω δει στον Π.Α.Ο.Κ. από την εποχή του Guerino.

Μαλεζάς: Για έκτη συνεχόμενη φορά κατά την οποία αγωνίστηκε βασικός η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ. Κυνήγησε με πείσμα το γκολ στις στημένες φάσεις μιας που αυτός είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο απομένει να βελτιωθεί. Στο 32' βγήκε στο πρώτο δοκάρι σε κόρνερ του Σορλέν και έπιασε κεφαλιά λίγο άουτ ενώ στο 36' μετά από γέμισμα με κεφαλιά του Ίβιτς δεν πρόλαβε στο τσακ να βρει τη μπάλα πλάγια από τη μικρή περιοχή. Σ

το δεύτερο ημίχρονο είχε λαθος θέση στο 65' για αυτό και έχασε την κεφαλιά από τον Σκρμπα που μπλόκαρε ο Χαλκιάς και στο 70' έφαγε το σπάσιμο μέσης του Φλίσκα σε μια φάση όπου η ομάδα δεν είχε ισορροπία και σώθηκε από το Δαρείο στο τετ-α-τέτ. Συνολικά μέχρι στιγμής στη σεζόν είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους του Π.Α.Ο.Κ. σε απόδοση μαζί με τους Garcia και Vierinha και αν παραμείνει εκεί δεν βλέπω τι άλλο πρέπει να κάνει για να κληθεί στην εθνική έναντι του Μόρα από τον οποίο δεν υστερεί σε τίποτα.

Cirillo: Έκανε άλλο ένα σταθερό παιγνίδι χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα καθώς έχει περιορίσει δραστικά και τα νεύρα και τις ολιγωρίες, αλλά και τις αποκρούσεις στο θείο μυστήριο του Μαυρομμάτη. Το ότι προσπάθησε ακόμα και να κρεμάσει τον τερματοφύλακα στο 20' δείχνει ότι σιγά-σιγά άρχισε να βλέπει γήπεδο και τέρμα και όχι πεδίο βολής.

Ανέβαινε πιο ψηλά προσπαθώντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη όπως στο 10' όταν έβγαλε δυνατή κάθετη μπαλιά για τον Παπάζογλου, αλλά σε μια τέτοια φάση έκανε το μοναδικό του λάθος στο 70' ξεπουλώντας τη μπάλα και προκαλώντας παρά λίγο μοιραίο transition στην ομάδα.

Είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει το απόλυτο σε εννιά αγώνες στο πρωτάθλημα με 810' συμμετοχής μιας που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του μηχανικού την οποία όμως οφείλει να ξεχρεώσει και στα μεγάλα παιγνίδια.

Garcia: Ανήκει στη σειρά των 32χρονων μαζί με Ivic και Lino των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι αλλά παίζει ως ο μεγαλύτερος πάλιουρας καθώς προχωράει και οργώνει με τα cojones. Αν τον συναντήσεις ως αντίπαλος στο γήπεδο θα σου πάρει τη μπάλα, θα τραβήξει κανά-δύο γυροβολιές για να αποφύγει τα ενοχλητικά έντομα και θα τη δώσει να παίξουν οι νέοι.

Ανέβαζει την άμυνα πάνω από τη σέντρα στήνοντας ορατό τοίχο από όλους εκτός από τον Oscar Tabarez, τον προπονητή της Ουρουγουάης που ευτυχώς για εμάς δεν τον έχει καλέσει στην εθνική εδώ και δύο χρόνια. Είχε και σε αυτό το παιγνίδι συνεισφορά στην ανάπτυξη της ομάδας δοκιμάζοντας λόμπες στην πλάτη της άμυνας και ανοίγματα στις πλευρές επιπέδου Real και Milan. Στο 11' πήγε να επαναλάβει την ασσίστ του ΟΑΚΑ στον Vierinha αλλά ο μικρός ήταν σε βραδιά με άσχημα πατήματα ενώ στο 70' μετά την απόκρουση του Kresic πρόλαβε να διώξει την ύστατη ώρα και να κερδίσει και φάουλ.

Sorlin: Ξεκίνησε δεξιά στο 4-4-1-1 του Santos με αριστερά τον Vierinha για να αλλάξουν πλευρά μετά από ένα δεκάλεπτο. Το ότι είναι γαλλικό κλειδί που εφαρμόζει σε πολλές θέσεις δεν σημαίνει ότι παίζει σε όλες το ίδιο καλά. Όσο γνωστό είναι πως αν θες να ανοίξεις άμυνες-στρείδι πρέπει να δοκιμάσεις από τα πλάγια, άλλο τόσο γνωστό είναι πως δεν είναι παίκτης γραμμής και δεν πατάει περιοχή με ατομική ενέργεια. Έκανε μαζί με το Φωτάκη αρκετά γεμίσματα και σέντρες στην περιοχή σε ένα μονοδιάστατο τρόπο παιγνιδιού χωρίς αποτέλεσμα. Μέρος της ευθύνης του οργανωτή είναι και τα κόρνερ τα οποία όμως δεν έβρισκαν παίκτη μας πλην της κεφαλιάς του Μαλεζά και της πάσας στο Λίνο στο γκολ. Δεν σούταρε από τον άξονα πλην ενός μονοκόμματου δεξιού που έπιασε στο 13' μετά από απόκρουση και μπλόκαρε αυτός με το 1.

Στο 32' δοκίμασε και αυτός την τριαντάρα λόμπα, σε έναν τρόπο παιγνιδιού που προτιμά ο Santos όταν υπάρχει συμφόρηση στον άξονα, αλλά ο Vierinha δεν έκανε και πάλι καλό κοντρόλ. Στο 35' βρέθηκε αυτός σε καλή θέση μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Παπάζογλου, αλλά καθυστέρησε και κόπηκε σε κόρνερ, ενώ στο 52' αντιστράφηκαν οι ρόλοι στη σέντρα που έβγαλε στον Παπάζογλου ο οποίος δεν έκανε καλό κατέβασμα. Συνέχισε να προσπαθεί με πείσμα και στο 57' έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ίβιτς που πάσαρε με το κεφάλι στον Παπάζογλου για να σουτάρει άουτ. Στο 76' πήρε την πάσα του Ζλάταν πλάγια στην περιοχή αλλά έβγαλε σέντρα προπόνησης για τον Γκσπούρνινγκ (φτου). Απολαμβάνει της απόλυτης ασυλίας του Santos μιας που δεν γίνεται ποτέ αλλαγή γιατί ξέρει και να κρατάει μπάλα και να προσπαθεί μέχρι το τέλος κάνοντας συντήρηση δυνάμεων αλλά η ιστορική φανέλα με τον νο.10 μοιάζει να του έχει πέσει βαριά.

Φωτάκης: Ο Γιώργος είχε γενέθλια προχτές. Έκλεισε τα 28. Ζει το όνειρο του. Επέστρεψε στον Π.Α.Ο.Κ., κλήθηκε στην εθνική και απέχει δύο ανάσες από το να παίξει Μουντιάλ. Είχε μεγάλη διάθεση να φτιάξει παιγνίδι και προσπάθησε αρκετές φορές να περάσει μπαλιές αλλά δεν του βγήκαν για αυτό και εκνευρίστηκε όταν έγινε αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο. Στο 7' είχε δυνατή κάθετη για τον Παπάζογλου που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας ενώ στο 14' δοκίμασε και αυτός ακολουθώντας τις εντολές του Fernando τη λόμπα για τον Vierinha όπως και οι Lino, Sorlin, Garcia αλλά και πάλι το κοντρόλ του Αdelino ήταν απογοητευτικό.

Στο 28' έφυγε από θέση οφσάϊντ και έβγαλε παράλληλη συρτή στην εστία την οποία πρόλαβε οριακά ο Βάλλας προ του Vierinha στέλνοντας την ξυστά κόρνερ. Στο 47' έπιασε απευθείας ένα βολέ μετά από απόκρουση που έφυγε ψηλά άουτ ενώ στο 54' σε αντεπίθεση τρεις εναντίον τριών δεν μπόρεσε να περάσει σωστά την πάσα στον Παπάζογλου που άργησε βέβαια να κάνει κίνηση. Εν ολίγοις προσπάθησε να ξεχωρίσει μέσα στο μπούγιο που υπήρχε στον άξονα αλλά εφόσον στη ζωή τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα τότε τα δικά του αποτελέσματα έχουν μείνει μέχρι στιγμής πενιχρά.

Vierinha: Έκανε το χειρότερο του παιγνίδι καθώς βρέθηκε σε άτυχη βραδιά συναστρίας. Σε τέσσερις πανομοιότυπες λόμπες τον πρόδωσε το κακό πρώτο άγγιγμα μπάλας ενώ μια φορά του πήρε την μπουκιά από το στόμα ο Βάλλας.

Στραβοπάτησε και σε σημείο όπου έλειπε κομμάτι γκαζόν και εγκατέλειψε τελικά από κινητήρα δηλαδή από το δεξί του πόδι στο 50'. Αυτοί οι συχνοί τραυματισμοί και κάποια θέματα αντοχής είναι τα τελευταία εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει για να γίνει παίκτης παγκόσμιου βεληνεκούς. Είναι όλη η επίθεση του Π.Α.Ο.Κ. μόνος του μέχρι στιγμής και η απουσία του αφαιρεί την εκρηκτικότητα από την ομάδα.

Ivic: Το παλιό μου παλτό παρά τις βροχές και τα κρύα έκανε πάλι τη δουλειά του στα τελευταία λεπτά όπως και με τη γριούλα αλλά και στο πρώτο ματς με την ισοφάριση στην Heerenveen. Μόνο στην ευκαιρία που έχασε στην Ολλανδία δεν τα κατάφερε. Έχει προσφέρει 4 βαθμούς στον Π.Α.Ο.Κ. μέχρι στιγμής και σκόραρε μάλιστα και με τσιρότο στη μύτη, αλλά ακόμα παραμένει ο μέσος που έχει δεχτεί την πιο κακόπιστη κριτική από όλους στην ομάδα καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που τον αντιπαθεί λόγω ταχύτητας και στυλ. Στο 56' πήρε την ωραία κάθετη του Lino αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό στα πόδια του ακατανόμαστου, ενώ στο επόμενο λεπτό έβγαλε ασσίστ-κεφαλιά στον Παπάζογλου που του τη χάλασε ο Σάκης.

Ξεκίνησε παίζοντας πίσω από το φορ και στο τελευταίο τέταρτο οπισθοχώρησε με την είσοδο του Zlatan αλλά αυτά τα μέτρα ήταν περισσότερα τυπικά παρά στην πράξη. Στο 83' έριξε τελευταία προειδοποιητική με καλή κεφαλιά άουτ πριν ρίξει την καθοριστική βολή στις καθυστερήσεις. Έκανε εξαιρετικό άλμα στην κεφαλιά και το ότι δεν τον άφησε να κουνήσει τα δίχτυα ο αποτέτοιος το έβγαλε από μέσα του σκαρφαλώνοντας στην 4 στην οποία έτρεξε τρακάροντας με όποιον σεκιουριτά βρέθηκε μπροστά του. Αν είναι όντως παλτό εγώ θέλω να παραγγείλω μια ντουζίνα από τέτοια σε καμηλό, τρενσκότ και πατατούκες γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας επιθετικά.

Παπάζογλου: Φαίνεται να τον αγχώνει η Τούμπα περισσότερο από όσο θα έπρεπε να επιτρέπει στον εαυτό του. Το Γενάρη θα αποκτηθεί επιθετικός και το καλοκαίρι θα επιστρέψει ο Klaus. Αυτά τα δεδομένα σημαίνουν πως θα έχουμε 5 φορ και τότε ένας μάλλον θα περισσεύει. Αν δεν θέλει να αρχίσει το αγροτικό του θα πρέπει να είναι περισσότερο αποφασιστικός στην τελική προσπάθεια σε αυτές τις φάσεις όπου βρίσκεται σε θέση βολής. Τον έψαχναν όπως ήταν λογικό όλοι στην επίθεση αλλά δεν πρόλαβε να μπει στη φάση στο 7' και στο 18', ενώ στο 30' το συρτό σουτ που επιχείρησε ήταν χλιαρό και άστοχο.

Έβγαλε μια καλή σέντρα στο Σορλέν στο 35' αλλά είχε άσχημο κατέβασμα της μπάλας στο 52', αργοπορημένη κίνηση στην αντεπίθεση του 54' και κακό τσίμπημα με το εξωτερικό που έστειλε τη μπάλα άουτ στο 57' όπου φάνηκε και πάλι να σαστίζει μπροστά στο τέρμα. Στο 59' είχε μια απελπιστική σέντρα άουτ μετά από άνοιγμα του Φωτάκη ενώ στο 71' δεν ξεκίνησε καν στην κεφαλιά-πάσα του Muslimovic. Ο χρόνος του στην κλεψύδρα του βασικού τελειώνει με την επιστροφή του Βόσνιου και του Filomeno και σίγουρα δεν τον εκμεταλλεύτηκε όσο θα μπορούσε.

Κουτσιανικούλης: Μπήκε στο 50' στη θέση του Vierinha για να παίξει μόνο δεξιά με το ανάποδο πόδι. Αμέσως με την είσοδο του προσπάθησε να βγάλει κάθετη για τον Ivic αλλά προστέθηκε απλώς στη λίστα με τις πιο δυνατές μπαλιές. Για μεγάλο διάστημα η μπάλα δεν έφτανε σε αυτόν και αναγκαζόταν να γυρίσει πολύ πίσω για να την πάρει γεγονός που κουράζει πάντα τα εξτρέμ αφαιρώντας τους δυνάμεις από τις συγκλίσεις. Στο 83'έβγαλε ωραία σέντρα για την κεφαλιά του Ivic και στο 84' μετά από εξαιρετική ασσίστ του Ζλάταν πήρε την αρχική κόντρα και στάθηκε όρθιος φάτσα με το γκολ αλλά δεν είχε και πάλι καθαρό μυαλό στο τελείωμα κάνοντας σχολικό πλασέ που έδιωξε εύκολα με τα πόδια ο Σκουληκομυρμηγκοτρυπίξ. Το νεαρό της ηλικίας και η απειρία είναι αναμφισβήτητα ελαφρυντικά και για αυτόν και για τον Παπάζογλου στα τελειώματα των φάσεων αλλά η υπομονή του ΠΑΟΚτσή ανανεώνει τα credits στο παιγνίδι με μίνιμουμ 1/3 τετ-α-τετ.

Muslimovic: Κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει και να μην λείψει από τα μπαράζ με τη Γαλλία σε δύο εβδομάδες. Είχε να παίξει ενάμισι μήνα αλλά δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένος καθώς έδειξε διψασμένος να επανέλθει και να πάει στο μουντιάλ.

Στο τέταρτο που αγωνίστηκε έδειξε όπως και πέρσι ότι προτιμάει το 4-4-2 έχοντας παρτενέρ στην περιοχή τον οποίο μπορεί να τροφοδοτήσει αλλά και να ανοίξουν χώρο ο ένας στον άλλον.

Έβγαλε εξαιρετική ασσίστ στον Κουτσιανικούλη στο 84' και έχει και αυτός να αποδείξει αρκετά απέναντι στη δικαιολογημένη μέχρι στιγμής δυσαρέσκεια για τη φετινή του απόδοση και αφλογιστία. Θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στην Κομοτηνή σε ένα γήπεδο όπου σκόραρε πέρσι και θα ξεκινήσει βασικός.

Kresic: Στο 70' και στο 86' είχε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στα τετ-α-τετ με Αμπίνα και Πόϊ γλιτώνοντας την ομάδα από ένα οδυνηρό διπλό. Έχει εκπληκτικές ικανότητες στο ένας εναντίον ενός που τις είχε δείξει και πέρσι με τον Πανιώνιο και αν συνεχίσει έτσι, και υπολογίζοντας ότι είναι μόλις 25 ετών, θα προσφέρει πολλά χρόνια στην ομάδα ή πολλά στο ταμείο.

Santos: Το γούρικο καφέ μπουφάν έκανε και πάλι τη δουλειά του. Προτείνω προς τιμήν του να το φοράμε όλοι στην 4 όπως φοράγαμε παλιά τα flying jacket από την πορτοκαλί μεριά. Ήξερε ότι ο Μαντζουράκης θα φορτώσει τον άξονα για αυτό διάλεξε να παίξει με Garcia, Sorlin, Φωτάκη και Ivic για να μην χάσει το κέντρο και τους ζήτησε να κάνουν παιγνίδι με βαθιές μπαλιές για να περνάνε το μποτιλιάρισμα.

Ρίσκαρε μην επιλέγοντας να ξεκινήσει με τέσσερις κλασσικούς ακραίους με Lino, Κουτσιανικούλη στα αριστερά και Αραμπατζή, Vierinha στα δεξιά πράγμα που φαινόταν πιο λογικό για να ανοίξει το στρείδι από το πλάι. Προτίμησε τον Miro αντί του περισσότερο επιθετικογενούς Αραμπατζή για να μαρκάρει τον Πόϊ και στάθηκε τυχερός στις τρεις φάσεις που συνέβησαν στα τελευταία είκοσι πέντε λεπτά όταν όλη η ομάδα είχε ανέβει πια ψηλά. Από τις πλευρές είχε τον Vierinha στα δεξιά και τον Sorlin αριστερά με εντολή να συγκλίνει προς τον άξονα για να αφήνει χώρο στον Lino να ανεβαίνει.

Του ήρθαν στραβά οι δύο αναγκαστικές αλλαγές αλλά τη μία που του είχε απομείνει την αξιοποίησε στο 75' γιατί δεν ήταν για παραπάνω χρόνο ο Zlatan και το γύρισε σε 4-4-2. Αν η ομάδα κερδίσει όπως και πέρσι 1-0 τον Aνθρακικό θα έχει σε 10 αγώνες 10-5 τέρματα πράγμα που σε μέσους όρους σημαίνει 1 βάζουμε μισό τρώμε. Οι ιταλοί που είναι μετρ στην τακτική λένε ότι η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει πάντα 1-0 γιατί ξέρει πώς να προφυλάσσεται και να παίρνει την ουσία. Ο στιβαρός και υπομονετικός αυτός τρόπος παιγνιδιού προκαλεί μεταλλάξεις στο γενετικό κώδικα πολλών οπαδών που είτε έχουν συνηθίσει να νοσταλγούν είτε απαιτούν άλλα κόλπα. Όταν φέρνει αποτελέσματα αυτό το «οικονομικό ποδόσφαιρο», όπως το είχε αποκαλέσει στην εθνική ο Ζήσης, γεννάει λεφτά στην τράπεζα για την ομάδα δηλαδή βαθμούς και τουμπεκιστάν. Όταν όχι γεννάει μίρλα και καιάδα.

Δαλούκας: Μας έδωσε τα σπόρια του γηπεδούχου για να τα ροκανίζουμε όσο περνάει η ώρα χωρίς να υποπέσει σε κάποιο σοβαρό λάθος αυτός ή οι βοηθοί του.

Λαός: Φτιαγμένος για το επικείμενο Σαββατιάτικο ραντεβουδάκι με τη Ρούλα είχε καλή απόδοση με σταθερή ενίσχυση και υπομονή ως το τέλος χωρίς γκρίνιες.

Διαβάστε ακόμη...