"Περάστε ... από το λογιστήριο"

Σαν σήμερα στις 7/9/1988, ο ΠΑΟΚ πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στον Σαν Πάολο, καθώς η ήττα με 1-0 με αντίπαλο τη Νάπολι, άφηνε σημαντικές ελπίδες πρόκρισης, στη ρεβάνς της Τούμπας...
"Περάστε ... από το λογιστήριο"

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακούστηκαν τα ευχάριστα μαντάτα για τους παίκτες του Δικεφάλου, από το στόμα του τότε προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Δεδέογλου:

«Ελάτε την Παρασκευή (9/9) από τα γραφεία της ΠΑΕ και θα πάρετε από 500.000 δρχ ο καθένας σαν πριμ για τη λεβέντικη εμφάνισή σας. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συγκίνηση που μου χαρίσατε»

Το πριμ που θα έπαιρνε ο κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης θα ήταν 2.000.000 δρχ, ενώ ο Δεδέογλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει σε άπταιστα γερμανικά, καθώς έζησε πολλά χρόνια στη Γερμανία, τον ρέφερι της αναμέτρησης (Άρον Σπιντχούμπερ) για την αντικειμενική διαιτησία του!

Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Ρίνους Ίσραελ, αυτός ήταν ιδιαίτερα κουμπωμένος στις δηλώσεις του και προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα...

«Η ρεβάνς με τη Νάπολι στην Τούμπα είναι πιο δύσκολη από το πρώτο παιχνίδι. Ο Καρέκα και ο Μαραντόνα θα έχουν χώρο για να κινηθούν και η άμυνά μας θα είναι ανοικτή όταν βγαίνουμε μπροστά για το γκολ.

Στο δεύτερο ματς θα χρειαστούμε ακόμη μεγαλύτερη ηρεμία και ψυχραιμία από ότι στο Σαν Πάολο. Πάντως όλα τα παιδιά αρίστευσαν στους ρόλους τους. Χαίρομαι που έδειξαν αυτοπεποίθηση και δε δίστασαν να πάρουν πρωτοβουλίες»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...