Οι εκδρομές δε σταμάτησαν ποτέ ...

Αφορμή για το αφιέρωμα μας στις ΠΑΟΚτσήδικες εκδρομές, υπήρξε η αρχική photo, η οποία τραβήχτηκε σαν σήμερα στις 11/4/1965 και σε αυτήν εικονίζονται οπαδοί της ομάδας να έxουν ταξιδέψει με μισθωμένο λεωφορείο στον Βόλο...
Οι εκδρομές δε σταμάτησαν ποτέ ...

Είναι γνωστό πως οι εκδρομές του λαού του ΠΑΟΚ είναι ταυτισμένες με την ύπαρξη της ομάδας...

Εδώ και δεκαετίες, ο κόσμος του δικεφάλου ακολουθεί πιστά την ομάδα σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται, είτε εντός είτε εκτός συνόρων! Αψηφώντας ταλαιπωρία, έξοδα και κάθε μορφής αντιπαλότητα, δίνει το παρόν σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα...

Αυτό συνέβη και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη η οποία -για την ιστορία- τελείωσε με νίκη της τοπικής ομάδας με 1-0, με γκολ που σημείωσε στο 62' ο Ζαντέρογλου με κεφαλιά.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σε μια σεζόν στην οποία ο Δικέφαλος είχε στον πάγκο του τον Ούγγρο τεχνικό Γκιόργκι Μπαμπολτσάι.

Ο Δικέφαλος εκείνη τη σεζόν συγκέντρωσε 58 βαθμούς, τερματίζοντας στην 8η θέση με τέρματα 29-33. Πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο (τότε Κύπελλο Εκθέσεων, νυν Europa League), καθώς σε αυτό είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο σωματεία από πόλεις που φιλοξενούσαν εμπορικές εκθέσεις (ΔΕΘ), χωρίς να παίζει ρόλο σε ποια θέση είχαν τερματίσει στο εθνικό τους πρωτάθλημα.

Και όπως λέει και το σύνθημα:

Οι εκδρομές δε σταματάνε
και τα μυαλά μας πάντα θα πονάνε
όπου κι αν παίζεις θα τραγουδάμε (θ' ακολουθάμε)
για σένα ΠΑΟΚ πάντα θα τα σπάμε!!!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...