Η προϊστορία με τον Ατρόμητο (εκτός)

Θετική είναι η παρουσία μας στα εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Σε 26 αγώνες έχουμε 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες. Τα τέρματα είναι 35υπέρ μας και 28 κατά.
Η προϊστορία με τον Ατρόμητο (εκτός)
Photo Credits: @aspromavresistories.blogspot.com

Στα παιχνίδια αυτά από 3 γκολ έχουν πετύχει ο Κρέσπο (!) και ο Σαράφης και από 2 τέρματα οι  Κούδας, Σαλπιγγίδης και Αποστολίδης. Υπάρχουν ακόμη και δύο αγώνες για την Α' Εθνική εναντίον της Χαλκηδόνας, της ομάδας που συγχωνεύτηκε με τον Ατρόμητο, στους οποίους έχουμε μία νίκη και μία ήττα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουμε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα σε όλα τα ματς από το 1972 έως το 2005, οπότε σημειώθηκε η πρώτη νίκη του Ατρομήτου. Από τότε όμως, χρειάστηκε να φτάσουμε στη σεζόν 2013-14 (play offs), για να ξανανικήσει εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ, τον προσεχή μας αντίπαλο.

Μεγαλύτερή μας νίκη (και γενικά μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη μας στην Α' Εθνική), το επιβλητικό 1-6 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον Οκτώβρη του 1976 με το σκορ μάλιστα να έχει διαμορφωθεί ήδη στο ημίχρονο σε 1-5.

1972-73, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2. Εκπληκτική εμφάνιση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, παρά την απουσία του Κούδα και άνετη νίκη με γκολ του κορυφαίου του αγώνα Σταύρου Σαράφη μόλις στο 1' και του Αποστολίδη στο 20'. Στο 31' σε σουτ του Ασλανίδη ο αμυντικός Μπαλλόπουλος απέκρουσε εντός περιοχής με το χέρι χωρίς να καταλογισθεί από τον διαιτητή Παπαβασιλείου το οφθαλμοφανές πέναλτι. Ένα μικρό απόσπασμα από αθηναϊκή εφημερίδα της επόμενης ημέρας:

«Δεν είναι καθόλου συμπτωματική η πρωτοπορία που διατηρεί ο ΠΑΟΚ από την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος. Ο Λες Σάννον έχει κάμει αληθινούς Εγγλέζους τους ποδοσφαιριστάς του και όσοι βρέθηκαν στο ματς είχαν την ευκαιρία να προβούν στη διαπίστωση αυτή και να τους θαυμάσουν. Ομολογουμένως ο Δικέφαλος διαθέτει αυτό το "κάτι άλλο" από τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες. Οι Θεσσαλονικείς παίζουν με τρομερή ταχύτητα, επιτίθενται κατά μέτωπο, και είναι δύσκολο για κάθε άμυνα να τους ανακόψει... Ο ΠΑΟΚ υπερτερούσε τουλάχιστον κατά μια κλάση του Ατρομήτου. Όλες οι γραμμές του κινήθηκαν αρμονικά και συνέθεσαν ένα ζηλευτό σύνολο τρομερών δυνατοτήτων...».

Στις παρακάτω φωτογραφίες: το γκολ του Αποστολίδη (άνω) και απόκρουση του τερματοφύλακα του Ατρομήτου Στεφανίδη σε επίθεση του ΠΑΟΚ. Στο βάθος διακρίνεται ο Σαράφης.

1974-75, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-1. Εύκολη νίκη με σκόρερ τον Ασλανίδη στο 47'. Στη φωτό κάτω δυνατό σουτ του Κούδα από κοντά αποκρούεται ενστικτωδώς από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Κωνσταντινίδη...

1975-76, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-1. Το γκολ μας ο Αποστολίδης μόλις στο 5' με έναν φοβερό κεραυνό (στη φωτό κάτω)...

1976-77, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-6 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Εκπληκτική εμφάνιση και ευρεία νίκη με σκόρερς τους: Κερμανίδη στο 8', Σαράφη στο 20' και στο 25', Κούδα στο 38' και στο 43', και Αναστασιάδη στο 80'. Λίγο πριν το γκολ του ο Αναστασιάδης είχε δοκάρι.

1980-81, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2. Αν και με πολλές ελλείψεις (προφυλάχθηκαν οι Φορτούλα, Ιωσηφίδης, Κωστίκος, Κούδας, Αποστολίδης εν όψει του επικείμενου ημιτελικού Κυπέλλου με την αεκ στη Χαλκίδα), πετύχαμε μια εύκολη νίκη επί του υποβιβασθέντος αντιπάλου. Σκόρερς ο Τριανταφυλλίδης στο 23' με ένα βολέ από τριάντα περίπου μέτρα και ο Δημόπουλος στο 60' με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα ακριβείας του Αλεξανδρίδη.

2005-06, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-1. Αποκαρδιωτική εμφάνιση και πρώτη ήττα από τον Ατρόμητο εκτός έδρας, αν και προηγηθήκαμε με πέναλτι του Σαλπιγγίδη στο 42'. Στη φάση που κερδίσαμε το πέναλτι. ο Μίετσελ ανατράπηκε από τον Ντάγκα που ήταν τελευταίος παίκτης της άμυνας, αλλά ο διαιτητής Βασιλείου αρνήθηκε να του δείξει το δρόμο για τα αποδυτήρια...

2006-07, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-1, με σκόρερ στο 20' τον Χριστοδουλόπουλο, που προσωρινά ισοφάρισε. Αποβλήθηκε στο 52' ο Κωνσταντινίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90' ο Χαραλάμπους με τον ίδιο τρόπο.

2007-08, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0, σε ένα μέτριο παιχνίδι με αρκετούς ΠΑΟΚτσήδες στην εξέδρα.

2009-10, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0. Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα μας ακυρώθηκε κακώς κανονικό γκολ του Κονσεϊσάο... 

 

2010-11, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-2. Ο Δικέφαλος ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 88ο λεπτό όταν δέχτηκε την ισοφάριση πληρώνοντας την χαλάρωση που ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής μετά το 65΄.  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13΄με τον Σφακιανάκη και ενώ ο ΠΑΟΚ μέχρι εκείνη τη στιγμή κυριαρχούσε στο γήπεδο έχοντας ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας. Το γκολ δεν επηρέασε τους παίκτες μας που πέτυχαν να ισοφαρίσουν στο 19΄με τον Λίνο (είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια).

Στο  51΄ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ελ Ζαρ, που αφού έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου ξεχύθηκε στην περιοχή του Ατρομήτου πέρασε τον Ιτάνζ που είχε βγει από τα δοκάρια του και σε κενή εστία έγραψε το 1-2.

Η ψυχολογία πλέον ήταν ξεκάθαρα υπέρ μας, οι παίκτες του Δώνη έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν και όλα θα μπορούσαν να τελειώσουν στο 65΄αν το σουτ του Αρίας έβρισκε δίχτυα αντί για το δοκάρι.... Κάπου εκεί όμως η ομάδα έδειξε μια χαλάρωση -οπισθοχώρησε ξεκάθαρα- και το σκηνικό άλλαξε. Σε αυτό βοήθησε και ο Χάβος που έδειχνε να πελαγοδρομεί φωνάζοντας πότε τον έναν και πότε τον άλλον παίκτη από όσους έκαναν προθέρμανση, για να γίνει αλλαγή. Τελικά έβγαλε τον Ελ Ζαρ (κανένας δεν κατάλαβε το γιατί), αφήνοντας στο γήπεδο τόσο τον πολύ κουρασμένο Ίβιτς (είχε ξεμείνει τελείως από δυνάμεις), όσο και τον Βιεϊρίνια που επίσης δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Ατρόμητος πίεζε από παντού και τελικά πέτυχε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο 88΄με τον Σφακιανάκη.

ΠΑΟΚ : Χαλκιάς, Λίνο, Ετό, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Αρίας, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (78' Φωτάκης), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (72' Αθανασιάδης)

2011-12, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0. Πραγματοποιώντας μια  πολύ κακή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται σύφωνα με την απόδοση της ομάδας- να πάρει βαθμό στο Περιστέρι σε παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της Superleague. 0-0 το τελικό αποτέλεσμα ...

Η μόλις ΜΙΑ τελική προσπάθεια του Δικεφάλου στα 92 λεπτά του αγώνα -και αυτή με μακρινό ακίνδυνο σουτ του Λάζαρ- τα λέει όλα... Την κακή εικόνα της ομάδας ήρθε να συμπληρώσει η αποβολή του Φωτάκη στο 37', σε μια φάση πάντως στην οποία δεν είχε πρόθεση ο παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού δεν είδε τον Φυντανίδη, έκανε κίνηση προς την μπάλα και τον βρήκε άθελά του...

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αποστολόπουλος, Τσιρίλο, Μαλεζάς,  Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης,  Σαλπιγγίδης (84' Γεωργιάδης), Λίνο και Αθανασιάδης,

2011-2012 (play offs), Aτρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1.Τα γκολ ο Σαλπιγγίδης το 0-1 και ο Μήτρογλου το 1-1 σε μια φάση πάντως που ελέγχεται για οφ σάιτ, στη μοναδική στιγμή αδράνειας της άμυνάς μας στο παιχνίδι....

Οι φάσεις που θα μπορούσε να σκοράρει ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1, ήταν με σουτ του Φωτάκη στο 75', με σουτ του Λάζαρ στο 78' αλλά και στο 83' όταν ο Σταφυλίδης έκανε ένα πολύ καλό σουτ, που βγήκε λίγο άουτ. Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον Γιάχο για το γκολ της ισοφάρισης του Ατρομήτου...

Δείτε τα γκολ του παιχνιδιού...

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (82' Ίβιτς), Λίνο (76' Γεωργιάδης) και Αθανασιάδης.

2012-13, Aτρόμητος - ΠΑΟΚ 1-0. Ένας πολύ κακός ΠΑΟΚ, με τον Γ. Δώνη  στον πάγκο του γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, σε ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League. Πολύ κακή η εικόνα της ομάδας που δεν δημιούργησε ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία...

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Βιβιάν, Κάτσε (82' Λίνο), Λόρενς, Φωτάκης, Γεωργιάδης (56' Γιάννου), Πέλκας (70' Ρομπέρ) και Αθανασιάδης.

2012-13 (play offs), Aτρόμητος - ΠΑΟΚ 2-1. Αν και προηγήθηκε στο σκορ με τον Σαλπιγγίδη, ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την πρώτη αγωνιστική των play offs, δεχόμενος δύο γκολ από στημένα ...

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Λίνο (78΄Σταφυλίδης), Σίλντεφελντ, Κουμαλό, Ετό, Κατσουράνης, Φωτάκης, Λόρενς (59΄Λάζαρ),  Σαλπιγγίδης, , Καμαρά (85' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης. 

2013-14, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1. Για την 16η αγωνιστική, o Δικέφαλος -αν και ήταν πολύ καλύτερος του Ατρομήτου- αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι, έχοντας πρωτοκλασσάτους παίκτες του σε μέτρια μέρα ... Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26' με σουτ του Παπαδόπουλου. Ένα γκολ που ήρθε μετά από ολιγωρία της άμυνάς μας ... Η ισοφάριση ήρθε στο 89΄μετά από σέντρα του Λίνο που βρήκε τον Τζαβέλλα και ο τελευταίος με κεφαλιά ισοφάρισε...

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βιτόρ (61' Τζιόλης), Κίτσιου, Λάζαρ, Κατσουράνης, Ολίσε (70' Αθανασιάδης), Βούκιτς, Λούκας (78' Λίνο), Σαλπιγγίδης

{dailymotion}x18kh63{/dailymotion}

2013-14 (play offs), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2. Μεγάλο διπλό και μάλιστα με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης τα γκολ. Στο 37' ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, νίκησε στον αέρα τον Γλύκο και άνοιξε το σκορ, ένα γκολ κυριολεκτικά από το πουθενά. Στο 75΄ο Σαλπιγγίδης μετά από σέντρα πάρε – βάλε του Λίνο, με κεφαλιά ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λίνο και πάλι έκανε φαρμακερή σέντρα από τα αριστερά, ο Κλάους πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και από κοντά νίκησε τον εμβρόντητο Σηφάκη!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λίνο, Βίτορ (5' Κατσουράνης), Κίτσιου (46' Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (72' Κουλούρης), Αθανασιάδης, Κάτσε, Νάτχο, Στοχ

2014-15, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 4-0. Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ καλά στο ματς, πίεσε τον Ατρόμητο, οι παίκτες μας έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα, δημιούργησαν ευκαιρίες που όμως δεν αξιοποιήθηκαν! Στο 31' ο Αρετόπουλος έδειξε κίτρινη στον Αθανασιάδη (λάθος απόφαση) και δέκα λεπτά αργότερα έστειλε με 2η κίτρινη τον Κλάους στα αποδυτήρια, επίσης αυστηρή απόφαση γιατί δεν υπήρχε καμία πρόθεση από τον παίκτη μας!

Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Δημούτσο που πήρε την κεφαλιά από τον Σκόνδρα και έκανε το 1-0. Στο 51' ο Ούμπιντες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον Ιτάνζ κάνοντας το 2-0, σε μια φάση που εκτέθηκε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ! 

Στο 72' ο Κατσουράνης έκανε το 3-0, σε μια φάση που εκτέθηκε η αεράμυνα μας και στο 77' ο Ναπολεόνι και πάλι στην αντεπίθεση, έκανε το 4-0...

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (73' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε, Περέιρα (86' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης (56' Τζιόλης), Μακ, Αθανασιάδης

 2014-15 (play offs),  Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1.  Για την 1η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι... Στο 31' ο Περέιρα εκμεταλλεύτηκε ιδανικά εξαιρετικό γύρισμα του Τζιόλη και με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Αγκουαζί στο 7', κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ιτάνζ!

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε (85' Πόζογλου), Τζιόλης, Περέιρα, Αθανασιάδης, Μακ.

2015-16, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2.  Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Περιστέρι με 2-1 τον Ατρόμητο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 63'. Μπερμπάτοφ - Μακ οι σκόρερς του Δικεφάλου ...

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ (71' Σάμπο), Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (59' Μπερμπάτοφ), Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας, Αθανασιάδης (64' Ζάιρο).

2016-17, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2. Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό στο Περιστέρι με γκολ που σημείωσαν οι Μπίσεσβαρ στο 2' και ο Κουλούρης στο 38'

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Κρέσπο, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάτσε (69' Σάκχοφ), Κίτσιου, Μπίσεσβαρ (76' Ουάρντα), Κάμπος (83' Μάτος), Κουλούρης.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

2017-18, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2, για την 26η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 36ο λεπτό με τον Τζάλμα Κάμπος, μετά από εκπληκτική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, στην οποία κυριολεκτικά χάθηκε η μπάλα! Στο 56' ο Κρέσπο κλείδωσε τη νίκη μετά από μπαλιά του Πέλκα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (79' Ελ Καντουρί), Κάμπος (84' Μακ), Λημνιός (64' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

2018-2019, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1, για την 9η αγωνιστική. 0-1 ο Κρέσπο στο 40' και 1-1 στο 72' ο Ουγκράι. Το σκορ αδικεί τον ΠΑΟΚ που είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τζήλου. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική μας απώλεια στο πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (76' Πέλκας), Ελ Καντουρί (81' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

2019-2020, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3, για την 3η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Άκπομ με κεφαλιά και έξι λεπτά αργότερα ο Μάτος με μακρινό σουτ σημείωσε το 0-2. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βέλλιος μείωσε σε 1-2 και στο 53' ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2. Τη νίκη στον ΠΑΟΚ χάρισε ο Κρέσπο στο 92' με κεφαλιά. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Εσίτι (60' Ελ Καντουρί), Λημνιός, Μπίσεσβαρ (60' Ζαμπά), Πέλκας (80' Σφιντέρσκι), Ακπόμ.

2020-2021, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2, για την 15η αγωνιστική. Στο 15' ο Τζόλης εκτέλεσε πέναλτι άουτ και στο 22' ο Σφιντέρσκι με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 64' ο Μουνίθ μετά από λάθος του Γιαννούλη πέτυχε την ισοφάριση, για να κάνει το 1-2 στο 82' ο Ουάρντα. Νέο λάθος του Γιαννούλη στο 85' έδωσε την ευκαιρία στον Χαρίση να πετύχει το 2-2, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2 στις καθυστερήσεις από τον Νάτσο μετά από νέο λάθος του Γιαννούλη στην επίθεση!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Σβαμπ (70' Ελ Καντουρί), Μουργκ (70' Ουάρντα), Α. Ζϊβκοβιτς (78' Νινούα), Τζόλης (66' Λάμπρου), Σφιντέρσκι (78' Κρμέντσικ)

2021-2022, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0, για την 10η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες, δεν βρήκε κανένα γκολ στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος από την πλευρά του βρήκε δύο γκολ σε δύο τελικές και πήρε το τρίποντο. Τα γκολ της αθηναϊκής ομάδας τα σημείωσε ο ... Κουλούρης στο 45' και στο 68'.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (Σίντκλεϊ 62'), Κρέσπο, Βαρέλα, Τέιλορ, Κούρτιτς, Σβαμπ (Μουργκ 62'), Ελ Καντουρί (Εσίτι 81'), Μπίσεσβαρ (Σφιντέρσκι 73΄), Α.Ζίβκοβιτς , Άκπομ.

2022-2023, Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1, για την 15η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά από εκπληκτική μπαλιά του Κωνσταντέλια, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 71' με κεφαλιά του Κουέν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Βιεϊρινια (76' Λύρατζης), Ντόουγκλας, Σβαμπ (85' Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (85' Μουργκ), Ολιβέιρα (76΄Μπράντον). 

  ................................................................................................

Οι δύο αγώνες μας εναντίον της Χαλκηδόνας είναι οι εξής:

2003-04, Χαλκηδόνα – ΠΑΟΚ 1-2, σκόρερς μας ο Κούτσης στο 57' και ο Γιασεμή στο 70'.

2004-05, Χαλκηδόνα – ΠΑΟΚ 2-0. Μπόλικη δόση ατυχίας, καθώς ο Σαλπιγγίδης (30') και ο Μαλαδένης (45') σημάδεψαν τα δοκάρια.

Διαβάστε ακόμη...